01.05.2014, Miroslav Fuks

U16: Třetí výhra ze severní Moravy v řadě

Mladší dorost U16 sehrál třetí zápas během osmi dnů na severní Moravě. A i ve třetím duelu bodoval naplno! Tentokrát uspěl na půdě Třince a to v poměru 1:2 (1:1). O jihlavské výhře rozhodly branky Richarda Svobody a Daniela Fikara.

 
TřinecTřinec
25.kolo, středa 30.4.2014, 15:00
1:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: Svoboda Richard, Fikar
Diváci: 0
FC Vysočina: Čermák - Svoboda Patrik, Vlk, Trojánek, Vrzal - Bartók (60. Pecina), Karmazín, Malár, Svoboda Richard (40. Průša) - Wendl (40. Fikar), Mužátko.
 

Komentář

"Během šesti dnů jsme sehráli tři duely na severni Moravě. Jsem rád, že i toto utkání pro nás bylo vítězné. Začátek zápasu nám moc nevyšel a my prohrávali jedna nula. Na malém vápně jsme nechali volného hráče, který nas potrestal. Na konci prvního poločasu dal vyrovnávací branku po tečované střele Svoboda Richard. Ve druhém poločase jsme už byli aktivnější a soupeře jsme přehrávali. Naši druhou branku dal Fikar po nacvičeném signálu. U této akce bych chtěl pochválit Patrika Svobodu, který vše nachystal Fikarovi a pomohl k vítězství. Klukům děkuji za bojovnost. Je vidět, že když chtějí, dokáží cokoli," řekl po utkání spokojený trenér Petr Kuchta.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu