06.05.2014, Miroslav Fuks

Vejmola v nominaci U-21 proti Slovensku

Vejmola v nominaci U-21 proti SlovenskuČeskou fotbalovou reprezentaci do 21 let čeká příští týden ve středu další přípravné utkání před domácím mistrovstvím Evropy v roce 2015. Trenér Jakub Dovalil se v ní pokusí rozšířit svůj stávající kádr, na duel se Slovenskem povolal hráče ročníku 1994, kteří ještě spadají do reprezentace do 20 let. V kádru proto figuruje i gólman FC Vysočina Luděk Vejmola. Mezi náhradníky byl zařazen krajní záložník Jakub Fulnek.

 

"V mnoha případech jde o hráče, kteří zhruba před rokem patřili většinou do kádru devatenáctky a kteří připadají v úvahu především pro kvalifikační cyklus jednadvacítek 2015-2017. Tým, který chystáme pro šampionát, vyzkoušíme už v červnu v Uherském Hradišti proti Rakousku," vysvětlil Dovalil svou volbu.

Utkání se hraje 14. května od 17:00 ve slovenském národním tréninkovém centru v Senci.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu