24.07.2006, Miroslav Fuks

Juniorka zvítězila na turnaji v Pacově

Juniorka zvítězila na turnaji v PacověDospělý "B" tým FC Vysočina zvítězil na letní turnaji v Pacově, když ve finále zdolal juniorku Českých Budějovic hrající ČFL. Krom vítězství si FC Vysočina odnesla i cenu pro nejlepšího hráče, kterou obdržel stoper Theodor Gebreselassie.

 
Naše juniorka se na turnaji musela obejít bez zraněných Flekala, Holého, Havránka a Marouska. Naopak se turnaje v rámci testů v našem klubu zúčastnil útočník Tomáš Peteřík a větší herní zátěže se dočkal pravý bek Pavel Bartoš. V brance "juniorky" chytal Karel Neumann a v sestavě se objevili testovaní hráči Matoušek a Nepovím.

"Ve finále se hrál oboustranně zajímavý a běhavý fotbal nahoru dolů. Troufám si říci, že naše výhra byla zasloužená. Měli jsme více ze hry a vytvořili jsme si více brankových příležitostí. Až za vedení 2:0 jsme v závěru polevili a dovolili jsme soupeři zápas zdramatizovat," řekl nám k turnaji trenér Tomáš Jansa.

Semifinále 2 x 30 min.: - FK Pacov 3:1 (1:1)

Branky: Peteřík, Wasserbauer z pen., Šamánek

Sestava - I. půle: Kremín - Bartoš, Komínek, Kříž, Naniaš - Nepovím, Wasserbauer, Chlup, Matoušek - Peteřík, Šamánek. II. půle: Kremín - Komínek, Gebreselassie, Kříž, Nešpor - Nepovím, Wasserbauer, Chlup, Matoušek - Fišer, Šamánek.

Finále 2 x 40 min.: - SK Dynamo České Budějovice B 2:1 (1:0)

Branky: Peteřík, Nešpor

Sestava - I. půle: Neumann - Bartoš, Gebreselassie, Kříž, Komínek - Matoušek, Wasserbauer, Chlup, Fišer - Peteřík, Šamánek. II. půle: Neumann - Komínek, Gebreselassie, Kříž, Naniaš - Matoušek (50. Nepovím), Wasserbauer, Chlup, Nešpor - Fišer, Šamánek.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu