22.05.2014, Miroslav Fuks

Zápis do přípravek potvrdil velký zájem o fotbal

Zápis do přípravek potvrdil velký zájem o fotbalPřetrvávající velký zájem o fotbal v Jihlavě potvrdil tradiční nábor do chlapeckých i dívčích přípravek FC Vysočina. Ve čtvrtek 22. května přivábil necelých padesát adeptů a adeptek žlutého dresu FCV! Obdobný počet malých fotbalistů láká zápis do fotbalových týmů FC Vysočina každoročně.

 

Malí fotbalisté na nábor za slunečného počasí mnohdy dorazili v doprovodu rodičů, sourozenců či dalších příbuzných. Pod dohledem trenérů přípravek a starších žáků FC Vysočina si užili krásný trávník hlavního stadiónu, vyzkoušeli si řadu základních pohybových cvičení, zastříleli si na Ježoura a navíc si odnesli odměnu v podobě klubového trička věnovaného obchodním centrem Reiterman. Letos se dočkali i vítaného bonusu v podobě vstupenky na nedělní duel FC Vysočina vs. Příbram.

Ti, kteří nemohli dorazit nebo o zápisu nevěděli, rozhodně nemusí litovat. Do tréninkového procesu přípravek se mohou zapojit kdykoli od příštího týdne. Stačí přijít na trénink či kontaktovat příslušného trenéra:

Ročník 2007 – trenér Radek Nápravník (mobil: 608 802 444) – tréninky v pondělí a ve středu od 16:30 do 18:00 hodin.
Ročník 2008 – trenér Jiří Novický (mobil: 775 690 503) – tréninky v úterý a ve čtvrtek od 16:30 do 18:00 hodin.
Ročník 2009 – trenér Ladislav Novický (mobil: 723 550 964) – tréninky v úterý a ve čtvrtek od 16:30 do 18:00 hodin.

  • fotodokumentaci z vydařeného náboru najdete ZDE

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu