24.07.2006, Miroslav Fuks

Dorost na libereckém turnaji obsadil páté místo

Starší dorost FC Vysočina obsadil na dvoudenním turnaji v Liberci páté místo. Po třetím místě ve skupině porazil v duelu o 5. místo celek Plzně. Ve skupině naši mladíci sehráli pouze dva duely, protože tým Zlína se kvůli karanténě do turnaje zapojit nemohl.

 
Tento turnaj pro mne i pro hráče byl velmi důležitý. Šlo o poslední prověrku, ve které v silné konkurenci extraligových celků dostali příležitost všichni hráči a kdy jsme zkoušeli variabilitu na jednotlivých postech. Nyní už kádr mužstva zúžíme. Dvoudenní klání ukázalo, že se můžeme opřít o kvalitní ofenzívu, která bude ještě silnější s přítomností Šamánka. Na druhou stranu máme velké problémy na postu stoperů. V tomto směru ještě máme na čem pracovat. Věřím, že se nám ještě podaří nějakého obránce přivést," informoval nás o turnaji trenér mužstva Roman Kučera.

Výsledky FC Vysočina:

- SK Hradec Králové 0:1 (0:0)

- SK Dynamo České Budějovice 0:5 (0:1)

o 5. místo: - FC Viktoria Plzeň 2:0 (0:0) - Stoszek, Chmelík

Sestava: Štěpanovský - Hříbek, Niederle, Filip, Vystrčil - Benda, Chmelík, Bureš, Smejkal - Tlačbaba, Rabušic. Střídající hráči: Hlavoněk, Takacz, Horák, Netrda, Pikl, Steinhauf, Stoszek.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu