28.05.2014, Miroslav Fuks

Tým U17 v předstihu oslavil triumf v Moravskoslezské lize!

Tým U17 v předstihu oslavil triumf v Moravskoslezské lize!Zvítězit v dlouhodobé soutěži v konkurenci Sigmy Olomouc, Baníku Ostrava, Zbrojovky Brno či Slovácka, to se nepodaří každý rok. Triumf je o to cennější, když se zrodí čtyři kola před koncem, po jediné porážce a pouhých dvou remízách! Takový úspěch právě dnes završil mladší dorost FC Vysočina v kategorii U17! Tým kouče Kamila Průši svoji dominanci mezi moravskoslezskými celky stvrdil domácí výhrou nad Frýdkem-Místkem!

 

Triumf jihlavské „sedmnáctky“ nezůstal bez povšimnutí vedení klubu a též prvoligové kabiny FC Vysočina. Členka představentva Jarmila vaculíková úspěšnému týmu po skončení utkání předávala dort a trojice hráčů - Václav Koloušek, Haris Harba a Lukáš Masopust - zápasu v areálu Na Stoupách přihlížela a po utkání své mladší následovníky dekorovali medailemi. Samozřejmě došlo i na společné fotografování.

Doplňme, že celku U17 do konce sezóny zbývá sehrát 3 domácí duely proti Břeclavi, Kroměříži a Karviné. Současný pohled do tabulky ukazuje, že dosud získal 86 bodů v 31 zápasech a jeho bodový účet jistě ještě bude rozšířen. Navíc je na místě dodat, že dvě nejvýraznější postavy ročníku 1997 – reprezentanti David Štěpánek a Jiří Klíma – za tým U17 odehráli jen minimum zápasů. Věřme, že se s hráči z tohoto kádru už brzy setkáme v kádru prvoligového „áčka“ FC Vysočina!

Jaká byla slova trenéra Kamila Průši k jasnému vítězství jeho celku v soutěži? „Těší mě, že nám přišlo pogratulovat vedení mládežnického úseku v čele s paní Vaculíkovou. Kluci zajisté ocenili, že jim přišli poblahopřát hráči našeho dospělého "A" týmu. Další odměnou pro nás všechny bude nedělní utkání s Břeclaví, které odehrajeme na našem hlavním stadionu. Chtěl bych všem hráčům poděkovat za jejich pracovitost a píli v tréninkovém procesu. Díky tomu udělali nejen nám – trenérům, ale všem lidem v našem klubu obrovskou radost. Dále musím vyzdvihnout spolupráci všech dorosteneckých trenérů, díky které jsme si vždy, když to bylo zapotřebí, vyšli vstříc a bez problémů si půjčovali hráče.  Vzhledem k tomu, jakým způsobem jsme do této chvíle zvládli všechny naše zápasy, tvrdím, že jsme soutěž vyhráli naprosto zaslouženě. Hráči jsou však na úplném začátku svých fotbalových kariér. Musí na sobě každodenně pracovat. Moc bych jim přál, aby mohli zažívat dnešní radost ještě několikrát v jejich sportovním životě!“

  • aktuální tabulku MSFL v kategorii U17 naleznete ZDE
  • fotografie z pozápasové euforie týmu U17 - TADY

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu