01.08.2006, Miroslav Fuks

V poháru jdeme přes Velké Meziříčí do dalšího kola

V poháru jdeme přes Velké Meziříčí do dalšího kola Fotbalisté FC Vysočina bez větších problémů zdolali nástrahy I. kola Poháru ČMFS, když v derby porazili divizní Velké Meziříčí. Ve II. kole se tak ve středu 30. srpna příznivci mohou na zajímavé měření sil s ligovým nováčkem z Českých Budějovic. Jihlava do utkání nastoupila netradičně s Demeterem na postu levého záložníka a bez zraněného Cihláře. Navíc chyběl Peteřík.

 
Velké MeziříčíVelké Meziříčí
pohár, neděle 30.7.2006, 10:15
0:3
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 17.Lovětínský, 54. Faldyna z pen., 85. Vácha. ŽK: Pernica, Smejkal, Padrnos, Průša – Bartoš, Kadlec. Rozhodčí: Hájek - Fojt, Marek.
Diváci: 550
FC Vysočina: Rzeszoto – Bartoš, Šourek, Kadlec, Drga – Veselý (59. Malínek), Vladyka, Lovětínský, Demeter (82. Pacholík) – Peška (46. Vácha), Faldyna.
 

Komentář

Fotbalisté FC Vysočina bez větších problémů zdolali nástrahy I. kola Poháru ČMFS, když v derby porazili divizní Velké Meziříčí. Ve II. kole se tak ve středu 30. srpna příznivci mohou na zajímavé měření sil s ligovým nováčkem z Českých Budějovic.

Jihlava do utkání nastoupila netradičně s Demeterem na postu levého záložníka a bez zraněného Cihláře. Navíc chyběl Peteřík, jehož přestup ještě není administrativně dořešen po ose českého a švýcarského fotbalového svazu.

Od začátku duelu měla Vysočina velkou herní převahu. Od 7. minuty, kdy první velkou šanci hostí neproměnil Faldyna, bylo jasné, že největším protivníkem našich hráčů bude výborně chytající exjihlavský gólman Padrnos. Ten byl však v 17. minutě krátký na nádhernou střelu Lovětínského 25ti metrů. Poté se však velmi vyznamenal v rozmezí 23. – 28. minuty, kdy zlikvidoval vyložené příležitosti Šourka, Faldyny, Demetera a Veselého. Do konce první půle hra uklidnila a spíše připomínala přátelský duel. Žádný tým se ve vyložené šanci neobjevil.

Do druhé půle vstoupili exligisté s velkou snahou vstřelit pojišťovací druhý gól. Ten přišel v 54. min., kdy Faldyna proměnil pokutový kop po sražení Váchy gólmanem Padrnosem. O tři minuty později se poprvé a naposledy objevili ve vážnější šanci domácí, ale gól z tohoto závaru nepadl. Na druhé straně proti fyzicky odpadávajícímu soupeři postupně přišly gólovky střídajících Malínka, Váchy a Pacholíka. Na konečných 3:0 však upravil až v 85. Vácha po průniku a střele Pacholíka. Aktivnímu Váchovi o minutu později zkazil další radost Padrnos, když se nenechal překvapit chytrým přelobováním.

„Jsem rád, že jsme splnili očekávání a svým postupem fanoušků zajistili zajímavý pohárový duel proti Budějovicím. Náš výkon však zdaleka nebyl ideální. Všichni hráči mu podvědomě nedali 100% výkon a nasazení,“ řekl nám k zápasu trenér Bokša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu