07.08.2014, Mobil Cup

Mobilcup roadshow: za starý mobil vstupenku nebo pivo!

Mobilcup roadshow: za starý mobil vstupenku nebo pivo!První stovce fanoušků, která v pátek od 16:30 ke stadionu přinese starý vyřazený mobil, bude hosteskami u dvou hlavních pokladen vyměněn za volnou vstupenku na utkání s Bohemians 1905! Ani ti, na které se nedostane, však nemusí odcházet s prázdnou a budou moci svůj nepotřebný přístroj vyměnit za oblíbené české pivo Gambrinus.

 

A dostane se dokonce i na ty, kteří žádný mobilní telefon nepřinesou. V přistaveném Mobilcup trucku bude připravena zábava pro malé i velké fotbalisty nebo si budou moci vyzkoušet revoluční fotbalový trenažér Team Mate.

Mobilcup roadshow je součástí soutěže Mobilcup - charitativního fotbalového turnaje, do kterého každý může zapojit svůj tým. Úkolem soutěžících pak je sbírat vysloužilé mobilní telefony v jakémkoli stavu. Čím více jich tým vybere, tím větší má šanci postoupit zahrát si v turnaji, jehož vítěze čeká nejen zájezd na Ligu mistrů, ale také exhibiční zápas s fotbalovými legendami!  Právě probíhá třetí vlna sběru, přihlásit se a sbírat mobilní telefony lze až do 10. srpna.

Celkem 12 nejlepších týmů se potká ve finálovém turnaji v malé kopané, který se odehraje 6. září v Praze. Vítězný tým získá hlavní cenu, kterou je zájezd na utkání Ligy mistrů. Navíc se utká v exhibičním zápasem s týmem hvězd, jako Jakub Kohák, Zdeněk Grygera, Vladimír Šmicer, Marek Jankulovski a další.

Mobilcup je výsledkem spojení neziskové organizace ASEKOL, která se zabývá zpětným odběrem starého elektra, společnosti Samsung a Nadačního fondu Zelený život. Za vysbírané mobily, které se jinak často válí v šuplíku, pak ASEKOL věnuje finanční dar programu Zelený život.

„Lidem doma leží ladem až 8,5 milionu starých mobilů. Chceme je všechny získat a předat k recyklaci. Díky partnerům projektu budeme moci podpořit Nadační fond Zelený život v jejich snaze pomáhat handicapovaným a ohroženým dětem,“ vysvětluje Kristina Mikulová ze společnosti ASEKOL.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu