29.08.2014, Miroslav Fuks

Posila těsně před zápasem – Matěj Hybš!

Posila těsně před zápasem – Matěj Hybš!Ještě včera večer z lavičky sledoval jasnou výhru Sparty nad Zwolle a oslavu postupu do základní skupiny Evropské ligy. Dnes ráno však nabral směr Jihlava, aby v rámci hostování do 30.6.2015 posílil kádr FC Vysočina! Řeč je o levém obránci pražské Sparty a reprezentace U21 Matěji Hybšovi (nar. 3. ledna 1993), který bude připraven naskočit už do dnešního duelu proti Českým Budějovicím!

 

Matěj Hybš je odchovancem Sparty Praha a členem silného a úspěšného ročníku 1993. V nejvyšší soutěži debutoval 12. srpna 2012 v zápase na Slovácku. V silné konkurenci Pamiće a později Costy však starty sbíral složitě. V ročníku 2012/13 zasáhl do 13 utkání (z toho 11 x v základní sestavě) a v uplynulém ročníku šel z lavičky jen do 6 zápasů, čímž se podílel na sparťanském double. Pětkrát ochutnal atmosféru evropských pohárů.

Už od svých šestnácti let je nedílnou součástí reprezentačních mládežnických výběrů. Celkem takto nastřádal 45 reprezentačních startů, z toho 4 v aktuálním výběru U21, který se připravuje na evropský šampionát, jenž se v červnu 2015 uskuteční v Česku.

Matěj Hybš dnes na svém twitterovém účtu uvedl: „Nová výzva, nový cíl, nová motivace - směr Jihlava. Díky všem co se na tom podíleli!“

Čerstvá akvizice FC Vysočina stihla dorazit na rozcvičku před dnešním zápasem, po níž poskytla první rozhovor Youtube kanálu Ježour TV. Omlouváme se za neúplný úvod rozhovoru.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu