22.09.2014, Miroslav Fuks

Juniorka v "předzápase" porazila Duklu

Juniorka v ”předzápase” porazila Duklu9. kolo SYNOT má v sobotu na programu utkání Dukla Praha vs. FC Vysočina. V pondělí se v rámci Juniorské ligy uskutečnil "předzápas" juniorských celků obou klubů. V Jihlavě z něj lépe vyšel domácí celek, který vybojoval výhru 3:2 (2:1). Dvakrát skóroval Muris Mešanović a jednou se trefil Jan Kosak.

 
FC VysočinaFC Vysočina
11.kolo, pondělí 22.9.2014, 13:30, Na Stoupách
3:2
(2:1)
Dukla PrahaDukla Praha
 

Góly: 4. Kosak, 30. Mešanovič, 58. Mešanovič – 44. Gajecký (pen.), 56. Gajecký
ŽK: 86. Troníček (DUK)
Rozhodčí: Ulrich – Kubr, Reich
Diváci: 0
FC Vysočina: Soukup – Hron, Šourek, Pedro (35. Kriegsmann), Mlakić - Bello (66. Ujčík), Demeter - Fulnek, Kosak (24. Spirkoski), Klusák – Mešanović (76. Maruš).
Dukla Praha: Němčanský – Kulikov, Reiter, Troníček, Moravec (70. Toman) - Tetour, Brejcha, Bezpalec (66. Volek) - Vopat, Gajecký (76. Zoubek), Bezdička
 

Komentář

Vysočina zažila velice povedený vstup do utkání, neboť už ve 4. minutě se prosadil Kosak, který po standardní situaci skóroval hlavou – 1:0. V 11. minutě mohla Dukla srovnat, když Gajecký utekl, střelu vyrážel Soukup pouze k Vopatovi a jeho pokus vytahoval z brankové čáry jeden z domácích hráčů. Po půlhodině hry to už bylo 2:0 pro domácí a o gól se postarali hráči z kádru "A" mužstva Jihlavy. Bello vyslal uličkou Mešanoviće, který obstřelil Němčanského. Opět ihned po gólu Vysočiny měla Dukla příležitost skórovat, ale hosté trefili pouze tyč. Ke konci poločasu se ale junioři Dukly dočkali, ve vápně byl sražen Tetour a následnou penaltu proměnil Gajecký – 2:1.

Domácí mladíci do druhého dějství vstoupili aktivně, ale byli to hosté, kteří se v 56. minutě dočkali vyrovnání. Po chybné rozehrávce jihlavské středové řady Vopat našel Gajeckého, který se sám před brankou nemýlil a srovnal skóre – 2:2. Bohužel pro Duklu následovala hned vzápětí branka Jihlavy, která byla i rozhodující brankou celého utkání. Mešanović se ve vápně otočil a tvrdou ránou k levé tyči a poslal svůj tým do vedení – 3:2. V 64. minutě mohl reagovat Brejcha, ale mířil vedle. Jihlavský Mešanović byl při chuti, v 65. minutě se protáhl do velké šance a vystřelil. Míč se pak odrazil ke Klusákovi, který z velkého vápna netrefil odkrytou bránu. V 81. minutě byla Dukla blízko vyrovnání, ale Zoubek trefil tyč. Ale i Vysočina mohla definitivně potvrdit svoji výhru, ovšem Fulnek nedokázal Němčanského přehodit. Další branka už tak nepadla a Dukla si odvezla z Jihlavy prohru 2:3.

Fotogalerie

               
 

Ohlasy trenérů

"Naše vítězství proti technicky a kombinačně kvalitnímu soupeři bylo vydřené. Je o to cennější, že jsme se v první půli museli vyrovnat se dvěma vynucenými střídáními Pedra a Kosaka," řekl k zápasu trenér Pavel Procházka.
 
Zápasy
9.kolo | Dukla Praha - FC Vysočina | 4:1
23.kolo | FC Vysočina - Dukla Praha | 1:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu