20.10.2014, Redakce

Stadión FC Vysočina nabízí místa pro invalidy

Stadión FC Vysočina nabízí místa pro invalidyDovolujeme si upozornit na místa pro invalidní návštěvníky domácích zápasů FC Vysočina na stadiónu v Jiráskově ulici. Pro vozíčkáře a jejich doprovod (ZTP/P) nabízíme místa na speciální kryté plošině vedle sektoru A4 a nově též vyhrazená sedadla v 1. řadě sektoru B5 na nové tribuně, kam je přístup zajištěn výtahem. Držitelé průkazu ZTP mohou též využít výtah na novou tribunu do sektoru B5, přičemž jsou jim k dispozici zlevněná místa ve spodní části tohoto sektoru.

 

Aktuální ceník vstupného - ZDE

pro osoby zvlášť těžce postižené (nutno předložit průkaz ZTP) - zlevněná místa ve spodní části sektoru B5 (přístup na novou tribunu je zajištěn výtahem, přístup k němu probíhá bočním vstupem do rohového objektu nové tribuny blíže sídlu klubu) - vstupenky lze zakoupit na hlavní pokladně u vstupu č. 1

osoby zvlášť těžce postižené s průvodcem (nutno předložit průkaz ZTP/P) - vstupenky opravňující ke vstupu na plošinu pro invalidy nacházející se vedle sektoru A4 nebo lze využít vyhrazených míst v 1. řadě sektoru B5 (přístup na novou tribunu je zajištěn výtahem, přístup k němu probíhá bočním vstupem do rohového objektu nové tribuny blíže sídlu klubu)

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu