05.11.2014, Redakce

Jihlava bude hostit republikové finále středních škol ve fotbale

Jihlava bude hostit republikové finále středních škol ve fotbaleČtvrteční a páteční boje na umělé trávě v jihlavském areálu v ulici Na Stoupách rozhodnou o vítězi republikového finále v rámci Mistrovství středních škol ve fotbale. Hlavním organizátorem turnaje OA, SZŠ a SOŠS Jihlava, přičemž na konání republikového finále se podílí i FC Vysočina.

 

Účast na turnaji si jednotlivé středoškolské výběry vybojovali postupně vítězstvím v okresních, krajských a mezirepublikových kolech. Pořádající střední škola obhajuje vítězství z minulého ročníku, díky čemuž v roce 2013reprezentovala Českou republiku na Světovém finále v Bordeaux. Vítěz letošního finále získá právo postoupit na Světové finále do exotické Guatemaly.

Pořádající jihlavská škola určitě znovu náleží k velkým favoritům, neboť její tým tvoří výhradně hráči FC Vysočina v čele s českými reprezentantyU18 - Jiřím Klímou a Davidem Štěpánkem.

Dvoudenního turnaje se zúčastní šest škol, přičemž do zápasů mohou nastoupit dorostenci ročníků 1997 – 1999. Finále je na programu v pátek 7. listopadu od 12:30 hodin.

Účastníci republikového finále:

ZŠ a SŠ Bohemia s.r.o, Chrudim
SOŠ stavební a zahradnická Učňovská 1, Praha 9
SPŠ a VOŠ Příbram II
OA, SZŠ a SOŠS Jihlava
SOŠ obchodní, Broumovská 839, Liberec
SOŠ a Gymnázium Staré Město

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu