22.11.2014, Miroslav Fuks

Josef Jinoch: V Liberci jsme měli na vítězství

Josef Jinoch: V Liberci jsme měli na vítězstvíPřed zápasem by jihlavská výprava remízový bod z Liberce brala, ovšem po utkání na stadiónu U Nisy neskrývali hráči a trenéři FC Vysočina pachuť zklamání. Co chybělo k tomu, aby hráči ve žlutém zvítězili?

 

Oficiální hlavní trenér Josef Jinoch zápas ve známém libereckém prostředí okomentoval takto: „Na jednu stranu je třeba říci, že jsme dnešní utkání zvládli a získali jsme cenný bod. Na stranu druhou je třeba zdůrazni, že s ohledem na příznivý průběh zápasu jsme měli na víc. Za stavu 0:2 či 1:2 jsme měli několik velmi dobrých brejkových situací, které měli skončit třetí brankou v liberecké síti. Bohužel, zatímco se nám v předchozích duelech dařilo proměňovat rychlé kontry, tak nyní jsme v tomto ohledu selhali. Po gólu volaly tři až čtyři situace před brankou Slovanu. Jsem přesvědčen, že poté bychom si ze severu Čech odvezli obrovsky cennou výhru. Místo toho jsme se v závěru dostali pod enormní tlak domácích, kteří se nakonec v nastaveném čase dočkali vyrovnání. Každý bod z venku je pro nás důležitý a jsme za něj hrozně. Nemohu se však zbavit pocitu, že jsme dnes v Liberci měli na víc,“ povzdechl si Jinoch.

Na středovém záložníkovi Tomáši Kučerovi, střelci první branky zápasu, bylo po utkání znát zklamání: „V Liberci jsme podali asi nejhorší výkon pod novým trenérem. Naše hra postrádala obvyklý řád, vinou každého z nás byla hrozně rozháraná. Asi jsme optimálně neplnili úkoly, které jsme dostali. Nakonec jsme naší vlastní hloupostí nadějné vedení neudrželi a pouze jsme dobře rozehraný duel zremizovali. Přitom jsme Liberec, který nebyl v optimální formě, měli na lopatě. Bohužel, vlastními chybami jsme je vrátili do zápasu. Před zápasem bychom s bodem z Liberce asi byli spokojení, ovšem teď si musíme říct, že takové duely bychom měli dohrávat do vítězného konce. Velká škoda, že jsme nedokázali vstřelit třetí gól,“ okomentoval Kučera.

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně nabízí Youtube kanál Ježour TV. Krom komentáře trenéra Josefa Jinocha z tiskové konference přinášíme i názory střelců jihlavských branek Murise Mešanoviće a Tomáše Kučery.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu