25.03.2015, Redakce

ALPA a fotbalová Vysočina spojily své síly

ALPA a fotbalová Vysočina spojily své sílySpolečnost ALPA, český výrobce masážních přípravků a zdravotních prostředků s více než stoletou tradicí, je velkým příznivcem sportu. Kromě hokeje se významně angažuje také ve fotbalovém prostředí. Její špičkové produkty, které díky své nadstandardní kvalitě maximálně vyhovují potřebám vrcholových sportovců, nyní využívají ke své práci i maséři a lékaři prvoligového FC Vysočina.

 

„Velmi nás těší, že jsme navázali oboustrannou spolupráci se společností ALPA. Jsme rádi, že si tato tradiční značka vybrala ke své reklamní propagaci právě FC Vysočina. Těží z toho naši prvoligoví fotbalisté, kteří využívají širokou paletu jedinečných masážních přípravků a zdravotních prostředků značky ALPA, ale také naši junioři a starší dorostenci,“ poznamenal ředitel fotbalového klubu a místopředseda představenstva Zdeněk Tulis. Podle jeho slov má FC Vysočina zájem na tom, aby spolupráce s velkomeziříčskou akciovou společností ALPA měla dlouhodobý charakter.

Svalstvo prvoligových fotbalistů dostane bleskově do pohotovostního režimu například ALPA masážní hřejivá emulze se zázvorem s typickou růžovou etiketou. Zázvorový extrakt má totiž výrazné prokrvující účinky na svaly. Přípravek také urychluje regeneraci a pomáhá zlepšit fyzickou kondici.

Francovku, masážní oleje, masážní krémy, masážní emulze, masážní gely a další přípravky ALPA s jedinečným složením a blahodárnými účinky si nemůže vynachválit ani legendární masér Pavel Křížek. Ikona ve svém oboru má dlouholeté zkušenosti jak z hokejových kluzišť, tak z fotbalových trávníků. V současnosti jeho služeb využívá právě prvoligový jihlavský klub. „Produkty od společnosti ALPA mají vysokou kvalitu. Jsem rád, že jsme díky této společnosti obvyklou masážní emulzi nahradili za masážní olej, který je zejména pro fotbalisty výrazně vhodnější,“ uvedl Křížek a dodal: „Spolupráci velmi vítá i náš tým lékařů a fyzioterapeutů, kteří využívají široký sortiment produktů, který nám tato značka poskytuje. Z jejich hlediska to jsou především bylinné masážní krémy a gely, které mají významné hojivé a regenerační účinky.“ Po fyzické zátěži únavu namožených svalů dokáže účinně ztlumit především ALPA masážní emulze s arnikou. Ta navíc blahodárně působí i na zhmožděniny. Na trhu je k dispozici ve 100 ml tubě bílo-zelené barvy.

Z pohledu Pavla Křížka má jedinečné postavení také populární francovka: „Tento skvělý a výjimečný produkt samozřejmě nemohu opomenout. Doušek francovky pro mnoho sportovců bez rozdílu odvětví či úrovně představuje nezbytný předzápasový či předstartovní rituál.“

Jedna ze zásilek produktů ALPA určená pro prvoligový FC Vysočina.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu