30.03.2015, Redakce

Reiterman znovu mezi partnery FC Vysočina

Reiterman znovu mezi partnery FC VysočinaObchodní centrum Reiterman se opět vrací mezi řady fandů jihlavského fotbalu. Nepochybně jste to zaregistrovali na klubovém webu či v rámci vítězného domácího utkání proti Hradci Králové, kdy reklama této firmy figurovala na LED perimetru podél hrací plochy.

 

Přemýšleli jste někdy, co je základním předpokladem úspěchu? Dobře odvedená společná práce, nadšení  a vytrvalost. Aleš Reiterman, majitel OC Reiterman, to za 21 let podnikání pochopil a proto si zvolil právě tým FC Vysočina jako ten, na který chce vsadit. Činí tak navíc s vědomím, že podpora mladých sportovců z Vysočiny znamená odrazový můstek pro budoucnost jejich i našeho regionu.

"Obchod a fotbal mají mnohé společné. Obě odvětví musí vědět, co chtějí, stát si za svým výkonem a zvolit taktiku, kterou s čistým svědomím položí soupeře na lopatky. OC Reiterman i FC Vysočina znají správnou cestu, tudíž opětovně navázali partnerství a tvoří jeden tým. Podpora mladé generace a týmové hry představuje tu nejlepší investice. Vždyť v zádech se silnou oporou není kam padat," okomentoval obnovené partnerství Aleš Reiterman.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu