14.07.2006, Miroslav Fuks

Na půlroční hostování přichází útočník Petr Faldyna!

Na půlroční hostování přichází útočník Petr Faldyna!FC Vysočina před nadcházející sezónou získala tolik potřebnou útočnou posilu. S cílem výrazně pomoci střelecké produktivitě mužstva v boji o postup do nejvyšší soutěže přichází kanonýr Petr Faldyna (nar. 11.7.1976). Zkušený střelec Českých Budějovic se našim barvám zatím upsal v pátek 14. července na půlroční hostování.

 
Faldyna se k fotbalovému míči se dostal poprvé ve Frýdlantu nad Ostravicí. S krátkými přestávkami oblékal od roku 1990 až do roku 1999 dres Frýdku-Místku, kde si také ve třech sezonách zahrál druhou ligu. Ve stejné soutěži hrál také jako fotbalista Starého Města, Prostějova a HFK Olomouc. Nejvíce se mu však střelecky dařilo ve čtyřech sezónách v Kunovicích, což mu vyneslo i prvoligové hostování v Opavě. V nejvyšší soutěži většinou jako střídající hráč nastoupil k 24 zápasům a vstřelil jediný gól do sítě Plzně. Mnohem lepší bilanci má tento urostlý útočník ve II. lize, kde ve 161 zápasech nastřílel 53 branek.

V loňské sezóně se stal s 19ti góly nejlepším střelcem II. ligy, když byl na podzim 13 x úspěšný v dresu „svých“ Kunovic a 6 x se radoval na jaře po přestupu do Českých Budějovic. Nyní tento osvědčený kanonýr přichází vystřílet postup Jihlavě! V dresu FC Vysočina se poprvé představí již v neděli na turnaji v Žirovnici.

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu