15.04.2015, Miroslav Fuks

Po vítězství nad Finskem mají na dosah postup mezi osmičku nejlepších

Po vítězství nad Finskem mají na dosah postup mezi osmičku nejlepšíchTým OA, SZŠ a SOŠS Jihlava je na světovém šampionátu středních škol, který probíhá v exotické Guatemale, jednou nohou mezi osmičkou nejlepších. Ve včerejším odpoledním duelu totiž čeští reprezentanti po zásluze porazili Finsko 3:0 (1:0), když se gólově prosadili Klíma, Čermák a Ločárek. Utkání sledovala zhruba tisícovka diváků! Náš tým ve třech duelech turnaje dosud nepoznal hořkost porážky a má na svém kontě už 7 bodů.

 

Česko - Finsko  3:0 (1:0)

Góly: Klíma, Čermák, Ločárek
Sestava: Konrád - Ločárek, Horký, Štěpánek, Čermák (55. Svoboda) - Novotný, Vitásek, Kolčava (44. Urbánek) – Bartl (45. Smejkal), Průša (31. Bartok) – Klíma (50. Fikar).

Utkání se opět hrálo za neuvěřitelného zájmu místní mládeže, když zápasu přihlíželo asi 1.000 diváků. V hledišti díky tomu panovala neskutečná atmosféra. Škoda, že tomu neodpovídala úroveň hřiště, které bylo velmi špatné.

„Po celý první poločas jsme kontrolovali hru a vytvářeli si převahu. Soupeř se na nerovném terénu snažil hrát fotbal a kupil jednu chybu za druhou. V 21. minutě našel Štěpánek Klímu, který byl v samostatném nájezdu faulován a následně proměnil penaltu. Ve druhém poločasu jsme přežili jednu jedinou šanci hostí a poté Čermákem a Ločárkem pojistili výhru. Ta nás již s největší pravděpodobností katapultovala mezi osmičku nejlepších. Po zápase si naše hráče oblíbili domácí fanoušci a nechtěli nás pustit ze stadionu. Bylo to úžasné! Zítra hrajeme s Chile a poté s domácími reprezentanty,“ řekl k vítěznému duelu sportovní manažer mládeže Josef Morkus.
 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu