19.08.2006, Miroslav Fuks

Juniorka nebodovala ani ve druhém kole

Juniorka nebodovala ani ve druhém koleJuniorka FC Vysočina podlehla ve II. kole MSFL na půdě tradičního účastníka této soutěže Dolního Benešova. Domácí v prvním poločase vyjádřili brankově svoji převahu, naopak tlak hostí ve druhé části k úspěchu nevedl. Z pohledu našeho klubu je stínem utkání zranění Jiřího Malínka (kotník) a Josefa Šplíchala (rozbitá hlava).

 
Dolní BenešovDolní Benešov
2.kolo, sobota 19.8.2006, 16:30
1:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: 35. Štefek ŽK: Skupeň, Spruch – Komínek Rozhodčí: Páral - V. Boček, L. Boček
Diváci: 200
Dolní Benešov: Skupeň - Březovský, Návrat, Vojáček, Dudka - Spruch (85. Kubík), Knop, Štefek, Broulík - Šrom, Juchelka (70. Vojáček)
FC Vysočina: Tulis - Komínek, Gebreselassie, Kříž, Nešpor - Matoušek (78. Flekal), Chlup, Wasserbauer, Malínek (25. Šplíchal, 46. Fišer) – Koukal, Vácha
 

Komentář

„Tato vynucená střídání naši hru samozřejmě ovlivnila. Důvod porážky však především vidím v nezkušenosti našeho týmu a ve chybách ve středu naší obrany. Navíc jsme se podobně jako v domácím duelu proti Břeclavi nedokázali prosadit v koncovce,“ řekl nám po zápase trenér mužstva Tomáš Jansa.
V prvním poločase byli více nebezpeční domácí. Obrovskou šanci na vedení měli dolnobenešovští ve 27. minutě, kdy Juchelka zahrával pokutový kop nařízený za úmyslnou ruku. Gólman Tulis ji však skokem k levé tyči zneškodnil. Radost z gólu tak domácí poznali až o osm minut později, kdy si Štefek zpracoval centr ze strany a poslal podél brankáře Tulise míč do sítě.
Ve druhé části si jihlavské „béčko“ vynutilo převahu a vyvinulo velké úsilí k vyrovnání. Největší šanci spálil v 75. minutě Chlup, který z boku sám postupoval na gólmana, úspěšně ho obstřelil, ale jeho rána skončila pouze na tyči. Stejnou část brankové konstrukce trefil v 86. minutě domácí Broulík, který nejvýše vyskočil na přímý kop. Skóre se tak do konce utkání nezměnilo.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu