28.05.2015, David Zeman

FC Vysočina Cup popáté vyhrála ZŠ Evžena Rošického

FC Vysočina Cup popáté vyhrála ZŠ Evžena RošickéhoNa umělé trávě v Jiráskově ulici dnes vyvrcholil turnaj v minifotbalu žáků 6. a 7. tříd základních škol okresu Jihlava hraný pod názvem FC Vysočina Cup. Jeho partnerem a spoluorganizátorem se popáté v řadě stal právě FC Vysočina. Tradičním pořadatelem tohoto turnaje základních škol je Asociace školních sportovních klubů a dále se na něm podílí i Krajský fotbalový svaz Vysočina.

 

Do turnaje se celkem zapojilo 13 týmů základních škol z okresu Jihlavy. Po základních skupinách přišlo na řadu finálové klání, kde se přesvědčivým vítězem i letos stali žáci ZŠ Evžena Rošického v Jihlavě. Další pořadí: 2. ZŠ Nad Plovárnou, Jihlava, 3. ZŠ Kollárova, Jihlava, 4. ZŠ Luka nad Jihlavou, 5. ZŠ Brtnice, 6. ZŠ Polná.

Vyhlašovány byly též individuální ceny. Nejlepším hráčem byl zvolen Jan Kruntorád ze ZŠ Kollárova, titul nejlepšího brankáře si odnesl Jan Mrhal ze ZŠ Brtnice a pomyslnou korunu krále střelců si vystřílel Michal Pernica ze ZŠ Nad Plovárnou, který nasázel 8 branek.

Doplňme, že na konání FC Vysočina Cupu a darech pro vítěze se podílely firmy Lionsport a Sportovní poháry&medaile – Dana Mutlová, kterým touto cestou děkujeme!

  • fotografie z turnaje naleznete ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu