08.06.2015, Miroslav Fuks

U16: Zasloužené tři body z Třince

U16: Zasloužené tři body z TřinceMladší dorost U16 ve velkém vedru vítězně zvládl utkání v Třinci, když dokázal zareagovat na domácí vedení. Pod výhru 1:3 (1:2) se brankami podepsali Dominik Rážek, Martin Řezáč a Tomáš Lorenc.

 
TřinecTřinec
31.kolo, sobota 6.6.2015, 14:00
1:3
(1:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: Rážek, Řezáč, Lorenc
Diváci: 0
FC Vysočina: Duba - Bence, Křištál, Pejhřimovský, Hodek (41. Bartl) - Chlumský, Šteffl, Urbánek, Řezáč (65. Škrdla) - Polcar (60. Lorenc), Rážek.
 

Komentář

"Domácí se po naší hrubce v defenzivní části ujali vedení. Po pěti minutách jsme vyrovnali, když se prosadil Rážek po samostatné akci ve velkém vápně. O deset minut později jsme šli do vedení střelou Řezáče. V prvním poločase jsme měli ještě dvě vyložené šance, které však brankou neskončily. Ve druhé půli už jsme byli herně lepší. Lorenc zaznamenal naší uklidňující branku po samostatném nájezdu na brankáře. Hráči utkání ve velkém vedru zvládli na jedníčku,“ okomentoval utkání trenér Petr Kuchta.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu