19.07.2015, Miroslav Fuks

Letní příprava FC Vysočina přinesla tristní bilanci

Letní příprava FC Vysočina přinesla tristní bilanciNejhorší příprava v dějinách klubu. I takto lze definovat skončený letní přípravný blok, v němž fotbalisté FC Vysočina sehráli devět duelů, z nichž zvítězili pouze ve dvou z nich! Jihlavský tým testoval řadu hráčů a dal významnou herní příležitost svým talentovaným juniorům, přesto představuje dlouhá řada porážek a jejich výše velké varování před startem nového ročníku SYNOT ligy. Věřme, že jde o zdvižený prst ve správnou chvíli, což snad naznačil přetěžký duel proti věhlasnému Galatasaray Istanbul.

 

Závěr letní přípravy byl ve znamení výborně připraveného soustředění v idylickém hornorakouském relaxačním resortu Therme Geinberg, kde fotbalisté FC Vysočina nalezli perfektní podmínky pro přípravu.

PŘEHLED UTKÁNÍ letní přípravy FC Vysočina

STATISTIKY LETNÍ PŘÍPRAVY

Celková bilance: 9 utkání  2 – 0 – 7   22 : 34

Střelci: 7 – Mešanović, 3 – Dvořák, Fulnek, 2 - Batioja, Teplý, 1 – Jungr, Demeter, Přeučil, Sladký, vlastní.

Odehrané zápasy: 9 - Batioja, Demeter, 8 – Marek, Krejčí, Fulnek, Tlustý, 7 - Nerad, Kryštůfek, Šulek, Kukoľ, Mešanović, 6 - Sladký, Opluštil, Přeučil, 5 – Klíma, Jungr, 4 – Addo, Klusák, Pedro, Hanuš, Dvořák, 3 – Teplý, Vaculík, Jánoš, 2 – Duba, Kolář, Soukup, Štěpanovský, Rakovan, Marcin, 1 – Mišůn, Chyla, Štěpánek.

do přípravných zápasů nastoupilo 33 fotbalistů, z toho 5 brankářů

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu