24.07.2015, David Zeman

U19: V přípravě podlehli Slovanu Bratislava

U19: V přípravě podlehli Slovanu BratislavaStarší dorost v přípravném utkání proti Slovanu Bratislava inkasoval už ve 2. minutě, ale hned o šest minut později dokázal srovnat gólem Lasoty. Ve 33. minutě Slovan opět strhl vedení na svojí stranu, ale už za minutu bylo znovu vyrovnáno gólem Bajera. Do poločasu ovšem ještě Slovan dokázal vstřelit další branku. A když se ve druhé půli prosadili jednou pouze slovenští hráči, tak utkání skončilo 2:4 (2:3).

 
Slovan BratislavaSlovan Bratislava
přát., středa 22.7.2015, 16:00
4:2
(3:2)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Góly: 8. Lasota, 34. Bajer.
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Pokorný (60. Vašina) – Pěnkava (46. Ločárek), Vedral (60. Vrzal), Beseda (45. Kolčava), Čermák (60. Kafoněk) – Novotný (60. Průša), Lasota (45. Malár) – Bajer (60. Vašíček), Smejkal (60. Karmazín), Sargsyan (60. Bartók) – Šimončič (45. Časta).
 

Komentář

„V první půli se hrál otevřený fotbal se spoustou šancí. Za stavu 1:1 jsme měli čtyři jasné brankové příležitosti. Škoda, že jsme v koncovce nebyli úspěšní. Naopak Slovan v zakončení prokázal své kvality. Ve druhé půli již tolik šancí nebylo. Hrálo se spíše uprostřed hřiště a více u míče byli hosté, kteří navíc v poslední minutě utkání ještě přidali jednu branku. Nehledě na výsledek chci hráče pochválit. Za úmorného vedra a po těžkých trénincích v rámci soustředění šli až na doraz. Několik hráčů předvedlo solidní výkony. Přál bych si, abychom zvládli herně i výsledkově sobotní generálku s Hradcem. Bylo by to velké povzbuzení do rozjezdu soutěže!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu