07.08.2015, Miroslav Fuks

Hráč měsíce července 2015: Jan Hanuš

Hráč měsíce července 2015: Jan HanušPremiérový díl pravidelné ankety fanoušků na webu FC Vysočina je u konce. V týden trvajícím hlasování zvolili hráčem měsíce července gólmana Jana Hanuše. Nutno zdůraznit, že jihlavský strážce branky zvítězil s náskokem pouhopouhého bodu před krajním záložníkem Augustem Batiojou. Třetí místo bral útočník Muris Mešanović. Nyní vám přinášíme rozhovor s červencovým vítězem ankety – Janem Hanušem.

 

Byl měsíc červenec i z tvého hlediska vydařený?
Červenec byl hlavně ve znamení přípravy, kterou jsem absolvoval bez větších úlev či problémů. Odehráli jsme během něj jediné mistrovské utkání, v němž jsme podali velice dobrý výkon. Zápas se Spartou byl pro start do soutěže velice důležitý a my jsme po něm mohli být spokojení. Ano, červenec tedy mohu hodnotit pozitivně.

V kterém utkání jsi ze svého výkonu měl nejlepší pocit?
Zápas se Spartou ukázal, že liga je zcela něco jiného, než příprava. Tento duel jsme zvládli díky koncentrovanému výkonu a bojovnosti. Můj příznivý dojem z něj samozřejmě umocnil fakt, že jsem neinkasoval. Obdobný duel jsme sehráli i v přípravě proti Galatasaray, ovšem v něm jsme si výsledkově vedli hůře.

Jak vnímáš svého nového konkurenta v boji o post brankářské jedničky?
S Matejem Rakovanem nemám žádný problém. Vycházíme spolu velice dobře, pomáháme si a vzájemně se motivujeme. Dosud jsme se blíže neznali, protože jsme se ve Slávii minuli.

V pondělí Vysočina nastoupí v těžkém utkání proti Jablonci. S čím do zápasu půjdete?
Čeká nás zápas podobný tomu se Spartou, možná ještě těžší. Můžeme očekávat, že Jablonec bude držet balón a kombinovat, my musíme využívat každé možnosti k brejkům. Rozhodně nemůžeme jen zalézt do obranné ulity, musíme být nebezpeční. Čeká nás velmi těžký zápas se silným soupeřem, kterému musíme čelit týmovým výkonem. Věřím, že na Jablonec budeme dobře připravení.

Čím si vysvětluješ nepodařený výkon ve Zlíně?
Zápas se nám nepovedl. Proč tomu tak bylo, tak to musíme každý začít u sebe. Možná jsme si mysleli, že Zlín přehrajeme fotbalovostí, ovšem to bylo hrozně málo. Vždyť jsme si vytvořili jen jednu velkou gólovou příležitost. Zlínu na nás stačila obrovská bojovnost a nasazení.

Vnímáš nějak prestižněji, že na trávníku nastoupíš proti bývalým spoluhráčům Teclovi a Masopustovi?
Na zápasy se špičkovými soupeři se vždy velmi těším. Přítomnost Standy a Lukáše toto ještě umocní, zejména s Masym jsem v častém kontaktu. Snad se na pondělní těžký duel těší i fanoušci a projeví se to na zaplněnosti našeho stadiónu. Jejich podporu budeme potřebovat!

Pořadí ankety Hráč července 2015: 1. Hanuš Jan 180b., 2. Batioja Augusto 179b., 3. Mešanović Muris 163b., 4. Krejčí Jiří 147b., 5. Jungr Marek 47b., 6. Mišůn Milan 38b., 7. Kryštůfek Lukáš 37b.

 
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu