08.08.2015, Miroslav Fuks

Starší dorost nestačil na Opavu

Starší dorost U19 neuspěl ani ve svém druhém duelu v novém ročníku extraligy. Podruhé se představil na půdě soupeře a podruhé prohrál rozdílem třídy 3:0 (2:0). Ze tří bodů se tak radoval Slezský FC Opava.

 
OpavaOpava
3.kolo, sobota 8.8.2015, 13:00
3:0
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 9. Klembara, 15. Klembara, 65. Berger
Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný – Ločárek (57. Čermák), Vitásek, Vedral, Kafoněk (73. Vašíček) – Novotný, Lasota (57. Kolčava) – Bajer (65. Vrzal), Smejkal, Sargsyan – Šimončič (76. Karmazín).
 

Komentář

„Do první velké šance se v deváté minutě dostal Smejkal, který však nastřelil tyč. Chvíli na to jsme zahrávali rohový kop, z něhož nám však domácí přešli do rychlého protiútoku, který jsme nestačili ani zpomalit ani zastavit a poprvé jsme inkasovali. Za pět minut na to jsme po standardní situaci dostali hlavou druhý gól. Do konce poločasu jsme měli ještě jednu obrovskou šanci, Bajera ale vychytal domácí brankář. Ve druhé půli se hrálo z osmdesáti procent pouze na polovině domácích. Ti však velmi dobře zhušťovali prostor ve středu hřiště před pokutovým územím a do žádné velké šance nás nepouštěli. Naopak po centru z naší levé strany a špatném vyboxování míče Pokorným jsme dostali třetí branku. V závěru utkání ještě Sargsyan nastřelil opět tyč. Za celé utkání šly tři střely mezi naše tyče a všechny znamenaly gól. Naše defenzivní činnost v křídelních prostorech byla špatná. Nedokážeme zastavit rychlý protiútok ani za cenu faulu. Co nám je pak platné, že máme optickou převahu, že zahráváme jedenáct rohových kopů. Hraje se na góly a o velmi důležité body. V poli nepředvádíme špatnou hru, ale obtížně se dostáváme do zakončení, ve kterém ještě navíc nemáme požadovanou kvalitu. Výsledek utkání je strašidelný. Nesmíme však panikařit. Do příštího utkání doma s Karvinou musí nastoupit deset dříčů v poli, kteří obrátí hřiště naruby, kteří se budou do padnutí rvát o tři body. Výhru potřebujeme jako sůl. Tým má svoji kvalitu, ale sama fotbalovost někdy nestačí!“ zdůraznil trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu