28.08.2015, David Zeman

Modelový zápas s juniorkou skončil remízou

Modelový zápas s juniorkou skončil remízouDalší výplní reprezentační pauzy bylo dnešní modelové utkání "A" týmu proti juniorce FC Vysočina. Utkání hrané ve velkém vedru a na 2x40 minut skončilo remízou 2:2 (1:1), když se v první půli prosadil Rychetník a Dvořák, ve druhém poločase vstřelil gól Tomáš Marek a Bojan Spirkoski.

 

FC Vysočina "A" - Juniorka FC Vysočina 2:2 (1:1)

Juniorský tým FC Vysočina se v první půli dostal do vedení díky důrazné hlavičce Rychetníka, po rohu, který zahrával David Klusák. Už za 10 minut ale z tlaku "áčka" vyplynul gól, když Fulnek zatáhl po pravé straně balon, posunul ho na malé vápno a z dorážky se nemýlil Pavel Dvořák. Ve druhém poločase se opět juniorka dostala do jednogólového vedení gólem Spirkoskiho, který si navedl balón a krásnou ranou ze 17ti metrů překonal Mateje Rakovana. Za 10 minut ale bylo opět srovnáno gólem Tomáše Marka, který zblízka uklidil odražený balón do sítě. Modelové utkání tak skončilo 2:2 (1:1).

Branky:
30. Dvořák, 70. Marek - 20. Rychetník, 59. Spirkoski

Sestavy: FC Vysočina "A": Rakovan - Kukoľ, Kryštůfek (41. Štěpánek), Krejčí, Mišůn - Marek, Opluštil - Nerad, Marcin (41. Klusák), Fulnek - Dvořák

FC Vysočina Jun.: Vejmola - Hron, Kriegsmann, Rychetník, Mlakić (65. Ujčík) - Klusák (41. Šerý), Demeter, Zábrodský, Spirkoski (72. Maruš), Fiala (70. Hekerle) - Duba (41. Mašić).

  • Fotografie z utkání naleznete ZDE
 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu