29.08.2015, David Zeman

U19: Těsná výhra s Hradcem Králové

U19: Těsná výhra s Hradcem KrálovéStarší dorost U19 vstoupil do utkání s Hradcem Králové nejlépe jak mohl, když se ve 13. minutě prosadil Kolčava. V dalším průběhu zápasu už se ani přes několik šancí na obou stranách nic nezměnilo a tak utkání skončilo 1:0 (1:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
7.kolo, sobota 29.8.2015, 11:00
1:0
(1:0)
Hradec KrálovéHradec Králové
 
Gól: 13. Kolčava.
Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný – Ločárek (75. Vašíček), Malár, Beseda, Čermák – Novotný (71. Šimončič), Vitásek, Kolčava – Bajer (78. Karmazín), Sargsyan (84. Časta) – Smejkal (61. Pěnkava).
Hradec Králové: Mach – Čech, Šípek, Miker, Breda, Novák, Jukl, Hašek, Martinec (C), Trávníček, Holeš.
 

Komentář

„V prvních dvaceti minutách jsme byli lepším týmem a zaslouženě šli do vedení po přesné přihrávce Novotného, kterou zužitkoval Kolčava. Následně si Hradec vytvořil dvě obrovské příležitosti, ve kterých byl však nepřesný. Celou druhou polovinu nás Hradec přitlačil na naší polovině, dařila se mu kombinace a dostával nás pod obrovský tlak. Nám však celkem dobře fungovala obranná čtveřice. Drobné problémy jsme měli s průnikovými přihrávkami uprostřed hřiště. Hradec svoji největší šanci na vyrovnání promarnil v 78. minutě, když hlavičkoval jeden z hostujících hráčů nad naší branku. V hektickém závěru zahrozil Kolčava se Sargsyanem, jehož koncovka však byla zablokována. Když jsme zvládli také nepříjemné standardní situace Hradce, tak můžeme být rádi za vydřenou výhru. Dnes chci pochválit celý tým za velkou bojovnost. Více musíme pracovat směrem dozadu na našich stranách. Moc se mi líbí spolupráce našich stoperů, kteří velmi dobře zvládli již druhé utkání po sobě. Stínem utkání je zranění Ločárka, který byl převezen do nemocnice s podezřením na zlomené žebro. Tímto mu přeji brzké uzdravení a návrat do kabiny!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu