07.09.2015, David Zeman

U19: Nešťastná prohra ve Zlíně

U19: Nešťastná prohra ve ZlíněStarší dorost U19 se na půdě Zlína dostal v první půli do dvoubrankového vedení po gólech Smejkala a Šimončiče. Ve druhé půli Zlín zabral a po dvaceti minutách hry srovnal. Zlín nakonec utkání otočil, když v 96. minutě rozhodčí odpískal velice spornout penaltu a domácí hráč ji proměnil. Konečný stav tak byl 3:2 (0:2) pro domácí.

 
ZlínZlín
8.kolo, pátek 4.9.2015, 15:00
3:2
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 6. Smejkal, 21. Šimončič.
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Ločárek, Malár, Beseda, Čermák – Novotný (84. Vrzal), Vitásek (89. Karmazín), Kolčava – Šimončič (80. Pěnkava), Sargsyan (56. Průša) – Smejkal (62. Časta).
 

Komentář

„Vlastní úvod a celkově první půle se nám vydařila. Měli jsme více míč na svých kopačkách a šli jsme díky pohotovým střelám Smejkala a Šimončiče do dvoubrankového vedení. Další velkou šanci ještě spálil Novotný. Domácí se dostali také do dvou tří možností, zda nás ale podržel Konrád. Hned v úvodu domácí snížili z pokutového kopu po zbytečném faulu Šimončiče. Toto domácí povzbudilo. Přitlačili nás na naši polovinu a dostávali nás pod obrovský tlak. Obzvláště naše levá strana měla s domácími hráči velké problémy. Vyrovnání přišlo z přímého kopu. Když domácí vzápětí nastřelili břevno a obě dorážky chytil Konrád, tak jsem si již myslel, že odvezeme z horké půdy cenný bod. Mýlil jsem se, protože po devadesáté minutě se toho stalo ještě opravdu hodně. Stoprocentní šanci spálil náš střídající Časta a pak přišla v šesté minutě nastavení druhá penalta pro domácí, díky které tak domácí skóre otočili ve svůj prospěch. Zlín má výborné hráče. Obzvláště v záložní řadě ve druhé půli byla radost koukat na jejich kombinace - rotaci, výměnu místa a celkově pohyb. I přes to se však ze hry gólově neprosadili. Všechny tři branky jsme dostali ze standardních situací, kterých domácí zahrávali nespočetně.  Rád bych řekl, že jsme si toto utkání prohráli sami a že rozhodčí zápas za domácí nevyhrál. Bohužel toto říci nemohu!“ řekl po uktání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu