06.09.2006, Miroslav Fuks

Vrzáček: Na Vítkovice se maximálně soustředíme

Vrzáček: Na Vítkovice se maximálně soustředímeJIHLAVA - V pátek hrají své druholigové zápasy nejen FC Vysočina, ale i FC Vítkovice. Právě na stadiónu tohoto kdysi slavného klubu se náš tým představí již tento pátek od 16:30 hodin. O aktuální informace z našeho tábora jsme pořádali asistenta trenéra Josefa Vrzáčka.

 
V jakém zdravotním stavu se mužstvo nachází?

Naplno už trénuje Jirka Malínek a i on může být jednou z alternativ naší páteční sestavy. Naopak chybí Vláďa Vácha, který celý tento týden netrénuje kvůli problémům svalového charakteru.

Zvažujete nějaké změny v sestavě?

O změnách, které by vedly ke zlepšení našich výkonů a výsledků určitě přemýšlíme. Je pravděpodobné, že základní sestava dozná změn.

Po třech porážkách v devíti dnech asi není jednoduché mužstvo připravit zejména po psychické stránce…

Tři porážky v řadě dokáží zamávat s psychikou řady lepších týmů než je FC Vysočina. I proto se na tento aspekt nyní výrazně i v trénincích zaměřujeme a snažíme se hráče nedostat pod přílišný tlak. Zároveň se maximálně soustředíme na nadcházející zápas, kterým bychom chtěli napravit nejen poslední domácí výpadek.

Co víte o týmu Vítkovic?

O mužstvu trenéra Václava Daňka máme poměrně dost informací a referencí. Zejména na domácím hřišti, kde těží z důrazu v šestnáctce a agresivity, jsou Vítkovice velmi nebezpečné a silné. Navíc zde určitě nejsou spokojeni s dosavadním pětibodovým ziskem. Rozhodně nás čeká velmi těžké utkání.

 

Bilance obou soupeřů ze vzájemných utkání ve II. lize či MSFL je vzácně vyrovnaná a hovoří těsně pro FC Vysočina: 12 utkání 5 – 3 – 4 skóre 22 : 16. Naposledy se celky střetly v naši postupové sezóně 2004/05 a oba duely skončily shodně remízou 2:2. Na detaily podzimního utkání se můžete podívat ZDE a jarní match je k dispozici ZDE.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu