17.09.2015, Redakce

Turné FCV po školách: ŽS Evžena Rošického

Turné FCV po školách: ŽS Evžena RošickéhoFC Vysočina dnes nastartoval turné po základních školách. Před každým domácím zápasem navštíví dvojice fotbalistů některou ze základních škol našeho regionu a v průběhu poločasové přestávky rozdá své autogramy, podpisové kartičky a též vstupenky na nadcházející duel.

 

První dějství projektu bylo logicky vyhrazeno ZŠ Evžena Rošického, kde řadu let fungují sportovní třídy FC Vysočina. Augusto Batioja a Milan Mišůn byli během velké přestávky doslova zavaleni zájemci o podpisy. Stejně tak rychle vzala za své zásoba vstupenek, které byly pro děti vyhrazeny. Za dvacet minut zazvonilo a školní chodba se opět vyprázdnila. Fotbalisté osiřeli zcela bez kartiček, s dobrou náladou a s bolavými zápěstími od intenzivního podepisování.

FC Vysočina touto cestou vyzývá všechny školy nejen z okresu Jihlava, ale i z celého Kraje Vysočina, aby případný zájem o totožnou návštěvu fotbalistů prezentovali marketingovému manažerovi klubu Miroslavu Fuksovi – tel.: 607 628 868, e-mail: fuks@psj.cz. Děkujeme.

  • fotografie z akce najdete ZDE
 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu