06.09.2006, Miroslav Fuks

Juniorka veze cenný bod ze Zlína

Záložní tým FC Vysočina odvezl ze středečního vloženého kola MSFL cenný bod z půdy juniorky Zlína. V neděli 10 září čeká naše mladíky velmi zajímavé měření sil proti známými exligovými hráči nabitému Fulneku.

 
Zlín BZlín B
5.kolo, středa 6.9.2006, 17:00
0:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
ŽK: Šplíchal, Wasserbauer.
Diváci: 50
Zlín B: Kupka (46. Pavelka) - Pazdera, Ditrich, Holub, Kovařík - Valášek, Elšík, Oliva (66. Kříva), Konečník - Janča, Burša (46. Otruba)
FC Vysočina: Neumann - Kříž (46. Flekal), Kovařík, Gebreselassie, Komínek - Heide, Wasserbauer, Chlup, Naniaš - Šplíchal, Rabušic (46. Šamánek)
 

Komentář

Juniorka FC Vysočina zápas odehrála minimálně posílena ze strany „A“ mužstva, když do Zlína odjel pouze obránce Heide. V základní sestavě našeho „béčka“ tak při nedostatku útočníků (Vácha je zraněn) nastoupil střelec reprezentační „18“ Michal Rabušic. Toho v poločase vystřídal stejně starý dorostenecký hrot Rostislav Šamánek. Ani jeden z nich se však v zápase střelecky neprosadil. Stejně se vedlo i střelcům domácího Zlína, který měl po celou dobu utkání mírnou převahu a vytvořil si čtyři slibné šance. Tu největší měl ve 39. minutě Pazdera, který neproměnil pokutový kop.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu