30.09.2015, Miroslav Fuks

Mládežnické týmy získaly své patrony!

Mládežnické týmy získaly své patrony!FC Vysočina startuje projekt ambasadorů mládeže, ve kterém šest mládežnických týmů v kategoriích U-8 až U-13 získalo dvojici patronů z řad hráčů prvoligového týmu. Fotbalisté „áčka“ si jednotlivé týmy sami vybrali a zavázali se tak, že v ročníku 2015/16 alespoň jednou měsíčně navštíví trénink daného týmu nebo zápas svých svěřenců.

 

Na které borce se mladí adepti dresů FC Vysočina mohou těšit? Zde je přehled jejich patronů!

U-13: Adam Jánoš a Vojtěch Přeučil
U-12: Jakub Fulnek a Luděk Vejmola
U-11: Milan Mišůn a Jiří Krejčí
U-10: Muris Mešanović a Augusto Batioja
U-9: Vladimír Kukoľ a Peter Šulek
U-8: Marek Jungr a Pavel Dvořák

„Těší nás, že jsme hráče do rolí patronů nemuseli nijak nutit. Věříme, že jejich přítomnost na trénincích či mistrovských zápasech mládeže zvýší fotbalový zápal těchto kluků. Od svých vzorů získají nejen podepsanou kartičku nebo společnou fotku, ale hlavně zážitek z tréninku s prvoligovým fotbalistou či cenné rady od zkušeného plejera. Pro hráče „áčka“ může být naopak zajímavé a poučné, když si krátce vyzkouší úlohu trenéra mládeže,“ informoval o novém projektu FC Vysočina tiskový mluvčí Miroslav Fuks.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu