03.10.2015, David Zeman

U19: Z Olomouce vezou cenné tři body

U19: Z Olomouce vezou cenné tři bodyStarší dorost U19 se dostal na půdě Olomouce do vedení ve 35. minutě gólem Bajera, domácí ovšem ještě v první půli dokázali odpovědět a srovnali na 1:1. Ve druhém poločase se Sigma snažila zápas zlomit na svojí stranu, ale v 70. minutě se prosadil střídající Smejkal a zajistil tak vítězství Vysočiny v poměru 1:2 (1:1).

 
OlomoucOlomouc
12.kolo, sobota 3.10.2015, 11:00
1:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 41. Vychodil (pen.) – 35. Bajer, 70. Smejkal.
Diváci: 50
Olomouc: Kalina – Surzyn, Juráš, Markovič (75. Socha), Kiška (75. Krayzel) – Látal, Bala (C), Antl, Vasiljev, Vychodil (66. Voleský) – Zifčák.
FC Vysočina: Pokorný – Ločárek, Malár, Vedral, Beseda – Novotný (57. Smejkal) – Bajer (83. Průša), Štěpánek, Kolčava (77. Vrzal), Kafoněk (67. Šimončič) – Časta (67. Pěnkava).
 

Komentář

"Od začátku utkání byla Olomouc více u míče, i když si myslím, že jsme jí dosti znepříjemňovali kombinační hru našim vysokým napadáním. I tak si vytvořila dosti střeleckých příležitostí a standardních situací, z kterých se však neprosadila. Nám se podařil rychlý brejk, na jehož konci byl úspěšný Bajer. V závěru poločasu jsme však vyrobili zbytečný faul v našem pokutovém území a do kabin se tak šlo s nerozhodným výsledkem. Ve druhé půli jsme již hru v poli více vyrovnali. Navíc nám hru oživil střídající Smejkal, který nás poslal do vedení po krásné křížné střele. Domácí měli dvě obrovské příležitosti, ve kterých nás podržel Pokorný. Navíc jsme jednou vykopávali míč z brankové čáry. Díky větší kvalitě a efektivitě v koncovce si tak odvážíme tři body. Tohoto vítězství si nesmírně vážíme. Moc dobře si uvědomujeme, jak kvalitní tým má Olomouc. Naši hráči podali obětavý a taktický výkon. K vidění byly vidět moc dobré individuální výkony některých našich hráčů, které by bylo dobré zopakovat také v dalším utkání s Teplicemi!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu