09.09.2006, Miroslav Fuks

V Plzni slavil úspěch ofenzivní fotbal!

V Plzni slavil úspěch ofenzivní fotbal!Starší dorost zvítězil i ve druhém utkání v řadě, když veze velmi cenné 3 body z plzeňské půdy za výhru 0:3! Dvě branky zaznamenal Chmelík a třetí přidal obránce Dvořák.

 
PlzeňPlzeň
5.kolo, sobota 9.9.2006, 13:00
0:3
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 6. a 75. z pen. Chmelík, 62. Dvořák.
Diváci: 0
FC Vysočina: Štěpanovský - Hříbek, Dvořák, Filip, Vystrčil (67. Pikl) - Benda, Chmelík, Bureš, Netrda (79. Smejkal) - Rabušic, Šamánek (80. M.Černý).
 

Komentář

Důležitý úvodní gól vstřelili dorostenci Vysočiny už v 6. min. po výborně zahraném signálu při rohovém kopu, který střelou z 20ti metrů krásně do šibenice zakončil Chmelík. Ještě do půle měli hosté velké šance na zvýšení náskoku, k čemuž nakonec došlo až v minutě 62., kdy se po standardce hlavou prosadil Dvořák. Tečku na skóre udělal Chmelík, jenž proměnil penaltu za sražení pronikajícího Netrdy.
„Podali jsme excelentní výkon a díky velmi ofenzivní hře a presinku jsme na rozdíl od utkání na Slavii slavili zasloužený úspěch. Těší mne i naše čisté konto ze hřiště soupeře,“ řekl po zápase trenér Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu