05.10.2015, David Zeman

U17: Zasloužené vítězství s Prostějovem

U17: Zasloužené vítězství s ProstějovemMladší dorost U17 vstoupil do utkání s Prostějovem výborně, když se prosadil už v 7. minutě Matulka. Přes několik šancí Vysočiny už v první půli gól nepadl. Ve druhém poločase se ale postupně prosadili Řezáč, Polcar a Rážek. Utkání tak skončilo výhrou domácích 4:0 (1:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 3.10.2015, 11:00
4:0
(1:0)
ProstějovProstějov
 
Góly: 7. Matulka, 54. Řezáč, 66. Polcar, 78. Rážek.
Diváci: 40
FC Vysočina: Duba – Pavlík, Trojánek, Křišťál, Bence – Matulka (46. Polcar), Urbánek (59. Pejřimovský), Šteffl, Řezáč (70. Janoušek) – Chlumský (70. Rážek), Lorenc
 

Komentář

"Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, když nás dostal do vedení Matulka po krásném křížném míči od Lorence. Následně jsme si opět vytvořili několik slibných šancí, které zůstaly neproměněny nebo zastaveny ofsajdovým postavením. Soupeře jsme přehrávali na jejich půlce, ale hosté velmi dobře po ztrátě míče zalezli do vápna a odvraceli naše letící míče do vápna. Velice dobře druhý poločas oživili náhradníci, kteří dodali do hry nový impuls. Vyzdvihnout musím Michala Polcara, který jako střídající hráč vstřelil jeden gól a na dva góly nahrál. V závěru utkání jsme opět zahodili několik vyložených gólů. Všichni hráči zaslouží za dnešní výkon velkou pochvalu." řekl po utkání trenér Libor Smejkal.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu