11.10.2015, juniorskaliga.cz

Juniorka Znojmu nadělila půltucet

Juniorka Znojmu nadělila půltucetJuniorka dnes završila náročný týden, kdy sehrála tři duely během sedmi dnů. Paradoxně se to na výkonu jihlavských mladíků příliš neprojevilo, neboť na půdě Znojma dominovali, v první půli vstřelili pět branek a nakonec se radovali z výrazné výhry 0:6 (0:5). Dvakrát skórovali Petr Nerad a Vojtěch Přeučil a po jední brance přidali Bojan Spirkoski a Marek Šerý.

 
ZnojmoZnojmo
11.kolo, neděle 11.10.2015, 15:00
0:6
(0:5)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 9. a 21. Nerad, 28. a 40. Přeučil, 26. Spirkoski (pen.), 62. Šerý
ŽK: Morong, Slavík, Kozynets – Fiala.
Rozhodčí: Julínek – Peřina, Pochylý
Diváci: 20
Znojmo: Doleček (17. Konvalina) – Morong, Pokorný (53. Kozynets), R. Hříbek, Slavík, Nehyba, Alaca, Bogner, Yilmaz (46. Dedič), Holčapek (46. Sokol), Lapeš (84. Fukal).
FC Vysočina: Kotnour – Hron, Kriegsmann, Rychetník, Mlakić (46. Šimončič) - Opluštil (70. Fiala), Spirkoski - Šerý, Nerad (57. Sargsyan), Klusák - Přeučil (46. Maruš).
 

Komentář

Jihlava byla od úvodu utkání lepším týmem a především v ofenzivě měla hodně prostoru, což se také projevilo na skóre. Bohatý gólový účet Jihlavy načal již v 10. minutě Nerad, který se po zpětné přihrávce trefil přesně k tyči - 0:1. Nebyl však všem problémům domácího týmu konec. V 17. minutě totiž kvůli zranění musel střídat brankář Doleček a jeho náhradník Konvalina se v dalším průběhu nestačil divit. Vysočina totiž rozjela gólový koncert a v rozmezí 20. a 25. minuty vstřelila hned tři góly. Nejprve se prosadil Přeučil a na jeho branku poté navázal Petr Nerad a z penalty také Spirkoski. První půli pak uzavřel opět Přeučil, který se prosadil při samostatném úniku nekompromisní střelou - 0:5. Znojmo mělo v prvním dějství dvě velké šance, ale Yilmaz s Alacou neuspěli.

Druhý poločas už příval jihlavských branek ustal a hra se více vyrovnala. Domácí mohli korigovat, ale stejně jako v první půli platilo, že pálili šance. Naopak Vysočina se ještě jednou trefila. V 63. minutě dostal na pravém křídle hodně prostoru Šerý a nedal Konvalinovi šanci - 0:6. Ten se ještě musel vypořádat s některými šancemi Jihlavy, které však dokázal zlikvidovat. Největší možnost Jihomoravanů měl v samotném závěru Sokol, jehož dorážka však skončila pouze nad bránou.

Ohlasy trenérů

"Jsme rádi, že jsme nalezli společnou řeč s trenéry staršího dorostu a "áčka" a díky tomu jsme zápasovou zátěž uplynulých dnů dokázali zvládnout. Náš kádr přeci jenom není tak široký. Včera na hráčích byla určitá únava vidět. V první půli jsme byli gólově velmi produktivní a vyhráli jsme jasně 0:5. Mrzí mne, že jsme se nevyvarovali 2 - 3 zbytečných ztrát, kdy jsme mohli inkasovat. Je paradoxní, že jsme po technické a taktické stránce lépe zvládli druhou půli. Sice jsme vstřelili jen jednu branku, ale udrželi jsme koncentraci a předvedli jsme řadu vydařených akcí a kombinací," okomentoval duel spokojený kouč Josef Vrzáček.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu