13.11.2015, Miroslav Fuks

Přihlaste se do IV. ročníku Miss internet FC Vysočina!

Přihlaste se do IV. ročníku Miss internet FC Vysočina!Už počtvrté přicházíme s velkou výzvou pro fanynky FC Vysočina, neboť startujeme IV. ročník ankety „Miss internet FC Vysočina“! O tento titul může usilovat každá dívka od dovršených patnácti let kromě dosavadních vítězek této ankety - Lindy Jamborové (zvítězila v roce 2012), Petry Pavlištíkové (zvítězila v roce 2013) a Lucie Wasserbauerové (zvítězila v roce 2014). Uzávěrka přihlášek je stanovena na pátek 27. listopadu!

 

Miss bude vybírána přímo fanoušky prostřednictvím hlasovacího formuláře na internetových stránkách klubu. Vítězka bude slavnostně vyhlášena před startem jarní části SYNOT ligy. Pro trojici nejúspěšnějších dívek budou připraveny nejen zajímavé věcné ceny a celosezónní permanentky. Vítězka se navíc může těšit na zapůjčení osobního vozu na víkend či na večeři s hráčem FC Vysočina dle vlastního výběru!

Přihlášky do soutěže mohou odesílat dívky od dovršených 15 let společně s fotografiemi obličeje a celé postavy, kde budou oděny v barvách FC Vysočina (dres, šála, mikina, vlajka, modré či žluté tričko apod.). Fantazii rozhodně meze neklademe!

Přihláška musí obsahovat nejnutnější nacionále: jméno a příjmení, adresu, emailovou adresu, popřípadě číslo na mobilní telefon, datum narození a též uvítáme stručný popis vztahu uchazečky k FC Vysočina či k fotbalu. Přihlášky zasílejte nejpozději do 27. listopadu 2015 na e-mail marketingového manažera klubu Miroslava Fukse - fuks@psj.cz.

Pevně věříme, že se do soutěže zapojí dostatečný počet dívek, což umožní zahájení internetového hlasování fanoušků od počátku prosince. Vítězka by mohla být známá na konci ledna příštího roku.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu