09.11.2015, David Zeman

U17: První utkání ve skupině TOP fáze zvládli

U17: První utkání ve skupině TOP fáze zvládliLiga mladšího dorostu byla rozdělena na dvě skupiny, přičemž prvních devět týmů patří do skupiny TOP fáze, kde hraje i FC Vysočina. Do prvního utkání se Slováckem vstoupili dobře, když seš už v 10. minutě prosadil Chlumský. Těsně před přestávkou ale Slovácko srovnalo. Ve druhé půli jihlavští přidali na tempu a vítězství strhnuli na svou stranu, když se prosadili Rážek a Bence. Utkání tak skončilo 3:1 (1:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
18.kolo, sobota 7.11.2015, 10:00
3:1
(1:1)
SlováckoSlovácko
 
Góly: 10. Chlumský, 67. Rážek, 79. Bence – 40. Furmánek. ŽK: 68. Rážek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Jágrik – Pavlík (48. Řezáč), Pejřimovský, Křišťál, Bence – Matulka, Urbánek, Šteffl, Polcar (72. Janoušek) – Chlumský, Lorenc (54. Rážek)
 

Komentář

"Po postupu do TOP nejlepších devíti týmů jsme se utkali v prvním kole se Slováckem. Všechny týmy začínají od nuly. Na začátku utkání v 10. minutě po velmi důrazném souboji ve vápně získal míč Chlumský, který hlavou poslal míč za záda brankáře. V prvním poločase na můj vkus docházelo k nepřesnostem a nebyl moc vidět pohyb bez míče. Díky naší pasivitě a neudržení míče v útočném pásmu jsme v závěru poločasu inkasovali. V kabině došlo ke zvýšení hlasu a ve druhém poločase bylo ze strany hráčů větší nasazení a více kombinací. Zápas velmi dobře oživili náhradníci. Jsem nesmírně rád, že hráči ve druhém poločase zabrali a po výsledkové stránce zápas zvládli." řekl po utkání trenér Libor Smejkal.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu