14.11.2015, David Zeman

U19: Dramatický závěr v Českých Budějovicích přinesl remízu

U19: Dramatický závěr v Českých Budějovicích přinesl remízuUtkání staršího dorostu v Českých Budějovicích dlouho vypadalo, že skončí bezbrankovou remízou, když se ale v 90. minutě trefil Pavel Časta, tak se zdálo, že si Vysočina odveze tři body. O dvě minuty později ale domácí stihli vyrovnat a utkání tak skončilo remízou 1:1 (0:0).

 
Č. BudějoviceČ. Budějovice
18.kolo, sobota 14.11.2015, 11:00
1:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 90+2. Žurek – 90. Časta.
Diváci: 0
Č. Budějovice: Rotbauer – Vávra, Hric, Žurek, Kadlec, Blažek (c), Mácha, Markytán, Škoda, Tomek, Chylík.
FC Vysočina: Pokorný – Vašíček (88. Novotný), Vedral, Beseda, Ločárek – Vitásek, Kolčava – Šimončič (67. Karmazín), Smejkal (85. Průša), Sargsyan (85. Vrzal) – Pěnkava (71. Časta).
 

Komentář

"V první půli jsme hráli celkem kombinační fotbal, vyprodukovali jsme si však málo brankových příležitostí. Nadějně vypadalo zakončení Pěnkavy, které však mířilo vedle pravé tyče. Ze střední vzdálenosti vyzkoušel pozornost domácího brankáře Vitásek. Těsně vedle šla střela Besedy z přímého kopu. Domácí měli více střel na branku. Vše však kryl bezpečně Pokorný, jednou nám pomohlo břevno. Druhá půle byla hodně podobná té první. Ani jeden tým si nevypracoval čistou brankovou příležitost, jednalo se spíše o střely mimo pokutové území. V 70. minutě jsme si vytvořili dobrou příležitost, ve které byl ovšem v pokutovém území sražen Pěnkava, a tak k zakončení nedošlo. V poslední minutě jsme šli do vedení díky Častovi, který usměrnil do branky střílený centr Novotného. Když už se zdálo, že vedení udržíme, tak se v páté minutě nastavení dostal po nakopnutém míči do našeho vápna domácí hráč, který tak vyrovnal na 1:1. Hned z rozehrávky se nám ještě podařil jeden útok, po kterém skončil míč v brance domácích, gól však pro ofsajd nebyl uznán. Vzhledem k tomu, že domácí nastřelili dvě břevna a v obrovské šanci nás jednou podržel Pokorný, tak sportovně uznávám, že remíza je spravedlivá. Na druhou stranu, když přežijete tyto věci a navíc ještě dáte v poslední minutě branku, tak jen velmi těžko přijímám pouze jednobodový zisk!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu