21.11.2015, David Zeman

U19: O vítězství rozhodla rychlá branka

U19: O vítězství rozhodla rychlá brankaStarší dorost přivítal na svém hřišti poslední celek tabulky - Slovan Liberec a do utkání vstoupil nejlépe jak mohl, když se prosadil hned v 7. minutě David Štěpánek. Ve zbytku utkání už gólmani obou týmu za svá záda nepustili žádný míč a utkání tak skončilo 1:0 (1:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
19.kolo, sobota 21.11.2015, 13:00
1:0
(1:0)
LiberecLiberec
 
Gól: 7. Štěpánek. ŽK: 73. Král (LIB), 75. Blažek (LIB) ČK: 87. Šulc (LIB)
Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný – Čermák, Vedral, Beseda, Ločárek – Vitásek (84. Novotný), Kolčava – Smejkal (68. Šimončič), Štěpánek (82. Malár), Sargsyan (60. Bajer) – Klíma (88. časta)
Liberec: Král – Šulc, Prokš, Blažek, Chlumecký, Heppner (c), Krejčí, Cal, Dudek, Novák, Dvořák.
 

Komentář

"Od začátku utkání jsme měli míč více v držení. Navíc jsme šli do vedení, když se po standardní situaci Kolčavy prosadil hlavou Štěpánek. Tato branka Liberec nakopla, začal hrát více aktivněji a dostávat nás pod tlak vyšším napadáním. Do žádné šance jsme však Liberec nepustili. My si ale také nic nevytvořili, kromě přímého kopu Besedy, který šel jen těsně vedle pravé tyče, a tak se šlo do kabiny s nejtěsněším brankovým rozdílem. Naši hru ve druhé půli oživil Bajer. Těsně před jeho příchodem měl dobrou pozici Sargsyan. Následně byl v jasné brankové příležitosti Klíma, který však přestřelil. Svůj samostatný únik nepřesně vyřešil Bajer, který s brankářem přehodil i branku Liberce. Zde se utkání mohlo zlomit v náš prospěch. Bohužel se tak nestalo. Tři minuty před koncem šel sám na brankáře Klíma, který byl však stažen rukou stopera Liberce, který za toto obdržel červenou kartu a my tak kopali přímý kop, z kterého jsme branku nedali. Velmi těžký zápas jsme tak vyhráli 1:0. Z pohledu střel a šancí si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Hráče musím pochváli za koncentrovaný výkon. Směrem dozadu tým fungoval na jedničku. Pokud za týden zlepšíme a zkvalitníme hru dopředu, tak můžeme pomýšlet na další bodový zisk s výbornou Příbramí!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu