04.12.2015, Miroslav Fuks

Mešanović: Těžko mohu být spokojený, když se nedaří týmu

Mešanović: Těžko mohu být spokojený, když se nedaří týmuGólman Jan Hanuš symbolicky završil „rukavici“! Popáté v řadě se stal vítězem ankety fanoušků FC Vysočina o Hráče měsíce, přičemž tentokrát se ziskem 338 bodů triumfoval za listopad. A protože potřetí v řadě zvítězil před Murisem Mešanovićem, rozhodli jsme se tentokrát ušetřit jej rozhovoru a dát prostor bosenskému kanonýrovi. Doplňme, že za třetího muže listopadu jste vybrali záložníka Lukáše Vaculíka.

 

Murisi, registrujete v kabině internetovou anketu o Hráče měsíce? Dobíráte si věčného vítěze Honzu Hanuše?
Trochu jsme si z něj srandu dělali. Hlavně jsme ale rádi, že chytá skvěle a svými výkony nám pomáhá.

Jaký z tvého pohledu byl listopad prvního týmu FC Vysočina?
Zásadní je, že jsme vítězně zvládli poslední dva duely s Brnem a v Ostravě. To byly hodně důležité body. V Bolce jsme hráli docela dobře jen do 70. minuty, pak nastal totální výbuch. Solidní výkon jsme podali i v pohárové odvetě v Olomouci, kde k postupu do čtvrtfinále scházelo hodně málo. Můžeme tedy říct, že listopad pro nás byl dobrým měsícem.

Který zápas se ti nejvíce vydařil?
Přestože jsem v tom utkání neskóroval, tak se mi asi nejlépe hrálo doma proti Brnu,

Lze z tvého osobního hlediska označit tento podzim za nejlepšího sezónu v tvé fotbalové kariéře? Čím si ho vysvětluješ?
Těžko mohu být s touto sezónou spokojený, když se nám příliš nedaří jako týmu. Z hlediska osobního nevím, zda prožívám nejlepší sezónu, určitě se ale řadí k těm nejvydařenějším. Důvodů, proč tomu tak je, vnímám více. Předně jsem po sérii těžkých zranění už dva roky zdráv, to je zcela zásadní. Díky tomu se zlepšuje moje výkonnost a sebevědomí. Jsem rád, že mám důvěru trenérů a snažím se jí vracet výkony a góly na hřišti.

S fotbalovým rokem a fanoušky se v neděli rozloučíte duelem se Zlínem. Co by na tohoto velmi úspěšného nováčka mohlo platit?
Zlín na podzim předvádí výborné výkony a dosáhl na velmi dobré výsledky. V trénincích se snažíme nalézt cesty, jak se v neděli proti Zlínu prosadit a uspět. Případný tříbodový zisk by byl tím nejlepším odrazovým můstkem do jarních odvet.

Mimochodem, jsi v kontaktu s krajanem Harisem Harbou? Jak se mu v Trnavě vede?
Komunikujeme spolu docela často. Přestože v Trnavě nenastupuje tak často, jak by si představoval, tak je tam spokojen. Hlavně si pochvaluje atmosféru, která tam kolem fotbalu panuje. Věřím, že přijde čas a v Trnavě se prosadí výrazněji.

Už se těšíš na svátky domů? Kdy odjíždíš do Bosny?
Doma už jsem nebyl půl roku. Je jasné, že už se domů moc těším. Po nedělním zápase budeme ještě pět dní trénovat a pak konečně zamířím za rodinou!

Pořadí ankety "Hráč měsíce" za prosinec 2015:

1. Hanuš Jan 338b., 2. Mešanović Muris 269b., 3. Vaculík Lukáš 97b., 4. Kryštůfek Lukáš 82b., 5. Batioja Augusto 75b., 6. Nerad Petr 67b., 7. Kukoľ Vladimír 63b.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu