20.09.2006, Miroslav Fuks

Na hostování přichází zlínský Tomáš Dujka

Na hostování přichází zlínský Tomáš DujkaVe středu 20. září bylo s definitivní platností dohodnuto hostování zlínského levého obránce či záložníka Tomáše Dujky (nar. 10.12.1982) v FC Vysočina do konce letošního roku.

 
„Jeho příchod by měl zvednout konkurenci na levé straně naší sestavy. Jedná se o důrazného a rychlého hráče s výbornou levačkou. Navíc přichází v době, kdy zranění trápí obránce Romana Drgu a jeho start v Třinci je nejistý,“ řekl k aktuální změně v kádru ředitel klubu Ing. Zdeněk Tulis, který dodal: “O hráče jsme projevili zájem už během minulého víkendu a od tohoto pondělí s námi trénoval. Rozhodnutí o jeho působení však padlo až dnes.“

„Pro mě je to lepší varianta, než hrát ve Zlíně pouze za rezervní tým třetí ligu. Ve druhé lize je spousta nových mančaftů, které tuto soutěž zkvalitnily, a mně osobně to může jen prospět,“ domnívá se Dujka, který pod zlínským trenérem Uličným nastoupil pouze v pohárovém duelu v Kroměříži. V první lize neodehrál na podzim ani minutu. „Máme málo bodů a je jasné, že pan Uličný asi bude sázet i v budoucnu na jiné borce. Já bych zde pouze vysedával na lavičce, proto jsem nabídku Jihlavy přivítal,“ uvedl 23letý fotbalista, který má v místě svého nového působiště rodinu, takže aklimatizace podle něj proběhne bez problémů. „V Jihlavě bydlí můj strýc, navíc znám i několik kluků z mančaftu,“ těší se levonohý záložník.

Třiadvacetiletý Dujka s fotbalem začínaj v Březové, odkud v roce 1994 putoval do Slušovic. V roce 1997 už však byl hráčem zlínského dorostu, kde v sezóně 2001/02 poprvé okusil druholigovou soutěž dospělých. O ročník později si ve Zlínském dresu připsal i první zápasy nejvyšší soutěže. Dujka se však nikdy 100% nezabydlel ve zlínském kádru a proto na podzim 2003 hrál v druholigových Pardubicích a na jaře 2005 bojoval o ligovou záchranu v Opavě. Celkově má na svém kontě 43 prvoligových startů a 14 duelů ve II. lize. Jeho brankový účet je nulový.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu