09.02.2016, Miroslav Fuks

VIP zázemí klubu dnes bylo zkolaudováno

VIP zázemí klubu dnes bylo zkolaudovánoPouhé dva měsíce trvaly stavební práce na rozšíření kapacitně nevyhovujících VIP prostor na stadiónu v Jiráskově ulici v Jihlavě. Dnes byl objekt úspěšně zkolaudován a nic nebrání tomu, aby významné hosty hostil už 19. února, kdy FC Vysočina v jarní domácí premiéře nastoupí proti Slavii Praha. Rozšíření VIP zázemí si z rozpočtu klubu vyžádalo investici ve výši 1,3 milionů korun.

 

Zázemí VIP Exclusive v sídle klubu pod tribunkou při každém domácím utkání SYNOT ligy zažívalo nápor ze strany hostů zápasu a nejvýznamnějších reklamních partnerů klubu. Jeho prostory byly dimenzovány pro požadavky druhé nejvyšší soutěže a pro zápasy SYNOT ligy byly nedostatečné. Výsledkem dva měsíce trvajících prací je vkusná přístavba, která VIP zázemí rozšiřuje o 50 metrů čtverečních. Obdobně velkou plochou disponuje venkovní terasa kolem nových prostor.

„Těší nás, že jsme tuto nemalou investici dokázali završit v předstihu a zároveň se nám výhradně z prostředků klubu podařilo přispět ke zvelebení a rozšíření majetku města. Nutno dodat, že se tak stalo s významným přispěním našich sponzorů a reklamních partnerů. Rád bych proto touto cestou poděkoval a ocenil vstříčný postoj společností PLASTIKOV, CENTROSTAV, Stavospol, GLOBAL, JAVAB, VSM, Podlahářství Bořivoj Šťáva, MUSIL a Instalatérství Miroslav Přibyl,“ zdůraznil ředitel klubu Zdeněk Tulis.

  • fotografie dokončeného VIP zázemí najdete ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu