13.02.2016, Miroslav Fuks

Michal Hipp: Utkání ovlivnily čtyři klíčové momenty

Michal Hipp: Utkání ovlivnily čtyři klíčové momentyKouč Michal Hipp na svoji premiéru na ligové lavičce FC Vysočina nebude vzpomínat rád. Jeho svěřenci se v Jablonci prezentovali nadějným výkonem, ovšem ze Střelnice nakonec odjeli zklamaní a byli nuceni počítat nepříjemné ztráty.

 

Co sdělil slovenský lodivod na své první tiskovce v SYNOT lize? „Před utkáním jsme vnímali úspěšnou zimní přípravu Jablonce a způsob hry, jak se k těmto výsledkům dopracovali. Měli jsme zdravý respekt, na druhou stranu rozhodne ne strach. Hráče jsem nabádal k tomu, že pokud chceme být v utkání úspěšní, tak musíme být aktivní, vycházet z dobré organizace hry a mít vyrovnanou přechodovou fázi. Myslím si, že začátek duelu byl z naší strany solidní. Domácí jsme, krom nebezpečných střel z dálky, do vyložených šancí nepustili,“ řekl Michal Hipp na úvod a poté popsal čtyři klíčové momenty utkání: „První představovala oprávněná červená karta po faulu Kukoľa, které předcházela hrubá poziční chyba při naší ofenzivní standardce. To by se nám nemělo stávat. Druhý moment, který si rád ještě prohlédnu na videu, byl střílený centr Mišůna na Voltra, který dle mého skončil faulem, a měla být písknuta penalta. Třetí situací bylo vynucené střídání velmi dobře chytajícího gólmana Hanuše. Přesto jsme cítili a hráče jsme k tomu nabádali, že v Jablonci i v deseti nejsme bez šancí. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a byli jsme blízko vyrovnání. Největší příležitost neproměnil Hronek a chvíli poté Vaculík šťastným centrem trefil břevno. Stále jsme byli ve hře a i v deseti jsme bojovali o bod, čemuž jsme přizpůsobili i střídání. Pak přišel čtvrtý kritický moment utkání, kdy byl po penaltě, na kterou jsem na videu sám zvědavý, vyloučen náš druhý hráč Krejčí. Sporné možná bylo i předchozí postavení Tecla na hranici ofsajdu. V devíti hráčům nebylo možné upřít snahu, duel dohráli se ctí. Za zápas jim vlastně nemám co vytknout, krom zmíněné chyby u prvního vyloučení. Smůlou je, že jsme pro utkání se Slavií přišli o dva vyloučené hráče,“ uzavřel svůj komentář Hipp.

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně nabízí Youtube kanál Ježour TV. Krom komentáře trenéra Michala Hippa z tiskové konference přinášíme i slova gólmana Mateje Rakovana a stoperů Ondřeje Šourka a Jiřího Krejčího.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu