15.03.2016, Miroslav Fuks

Hladík: Nad Příbramí tipuji vítězství 2:1!

Hladík: Nad Příbramí tipuji vítězství 2:1!Fotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na havlíčkobrodskou stavební společnost Chládek a Tintěra. Dotazy jsme položili Ing. Vlastimilu Hladíkovi, členu představenstva a vedoucímu obchodně technického oddělení.

 

Jak dlouho už vaše firma podporuje FC Vysočina?
Zhruba osm nebo devět roků, což bychom v dnešní době mohli nazvat dlouholetou spoluprací.

Co je pro Vás motivem k podpoře fotbalu, potažmo FC Vysočina?
Sport by se měl podporovat celorepublikově, hlavně na úrovni mládeže. Proto jsme si vybrali FC Vysočina, která s mládeží pracuje kvalitně a vyprodukovala již několik reprezentantů.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
V aktivním sportu jsem se věnoval a věnuji „menším“ míčkům a to zejména tenisovým. Fotbalu samozřejmě „rozumím“ jako každý správný Čech, ale pouze z pozice aktivního diváka a fanouška.

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Vzhledem k pracovnímu vytížení, zvládnu navštívit jen pár domácích utkání. Ale někteří naši zaměstnanci navštěvují utkání FC Vysočina pravidelně a domácí atmosféru si pochvaluji.

Navštěvujete zápasy české reprezentace, českých klubů v evropských pohárech, popř. jste vyrazil i na atraktivní duely jiných evropských lig?
Snažím se minimálně jednou za rok navštívit utkání reprezentace. Naposledy jsem navštívil kvalifikační zápas Česko – Nizozemí. Pikantní na tom bylo to, že nás pozval náš nizozemský obchodní partner, kterému moc do smíchu po zápase nebylo, neboť jsme zvítězili 2:1. Evropské poháry mě baví, takže se občas zajedu podívat na utkání do Plzně nebo na Spartu.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Ano, juniorského týmu.

Jak hodnotíte dosavadní účinkování FC Vysočina v jarní sezóně?
Zatím bohužel spíše negativně, ale věřím, že tým není špatný, zvedne se a ligu zachrání.

Který zápas se Vám nejvíce líbil a který Vás naopak nejvíce rozladil?
Nejvíce se mi líbilo utkání FC Vysočina vs. Jablonec a nejvíce mě rozladil výsledek s Mladou Boleslaví.

Kteří hráči současného týmu náleží mezi Vaše oblíbence?
Tomáš Kučera a Lukáš Vaculík

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Stanislava Tecla, Jana Kopice a Matěje Vydru.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácího duelu proti Příbrami?
V poměru 2:1 vyhraje FC Vysočina.

o společnosti Chládek a Tintěra

Společnost Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a.s. je stavební firmou, která se zabývá projektováním, řízením a prováděním stavebních činností v oblasti pozemních a inženýrských staveb, dále prováděním silničních a stavebních prací na pozemních komunikacích a prováděním železničního spodku a svršku včetně trakčního vedení.

Společnost Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a.s. patří mezi významné společnosti působící na trhu České republiky v oblasti dopravního stavitelství.


 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu