18.03.2016, Redakce

Vysočina na dobré výkony navázat nedokázala

Vysočina na dobré výkony navázat nedokázalaDuel 22. kola si jistě příznivci Vysočiny představovali zcela jinak. Hosté z Příbrami nastoupili do zápasu velice aktivně a po sérii rohů se dočkali vedení, které krátce před přestávkou navýšili. Ve druhém poločase se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale přišla třetí obdržená branka. Čestný úspěch vstřelil pět minut před koncem duelu po přihrávce Vaculíka Petr Nerad. Příbram zvítězila v Jihlavě 3:1.

 
FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, pátek 18.3.2016, 18:00
1:3
(0:2)
PříbramPříbram
 

Góly: 85. Nerad – 18. Tregler, 41. Bednář, 78. Suchan.
ŽK: Voltr, Hronek, Kučera – Divíšek.
Rozhodčí: Houdek – Mokrusch, Peřina.
Diváci: 2856
FC Vysočina: Hanuš – Kryštůfek, Krejčí, Šourek (C), Urdinov – Kučera, Demeter (53. Nerad) – Kukoľ (46. Fulnek), Hronek, Vaculík – Voltr (75. Jungr)
Příbram: Hruška – Divíšek, Krameš, Zápotočný (C), Mudra – Tregler, Hnaníček – Štípek (75. Rezek), Pilík (88. Brandner), Suchan (80. Vošahlík) – Bednář
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

Kouč Michal Hipp oproti poslednímu duelu na Dukle učinil dvě změny, když vykartovaného Šuleka nahradil ve středu zálohy Demeter a na křídle dostal před Bazalem přednost Kukoľ.

K velkému jihlavskému hernímu i výsledkovému zklamání se schylovalo od prvních minut. Domácí měli za sebou dva vítězné duely, ovšem tentokrát vůbec nezachytili agresivitu a nasazení Příbrami. Prakticky do 25. minuty neohrozili hostující branku! Naopak ve všech směrech lepší Středočeši se činili. V 5. minutě Pilík zprava rozehrál standardní situaci, kterou Kryštůfek hlavou tečoval k tyči a brankář Hanuš musel nebezpečný míč vyrazit a následný pokus o dorážku vyřešil odkopem Šourek. Chvíli poté Bednářovu střelu ještě domácí obránci zblokovali na roh. A ten v 18. minutě přinesl důležitou úvodní branku zápasu. Centr vrátil do vápna Divíšek, který našel zcela nepokrytého Treglera, jenž nezadržitelně hlavou skóroval – 0:1. Pro Příbram to byl první ligový gól po 473 minutách. Vysočině se ani poté nedařilo a pískot z tribun na sebe nenechal dlouho čekat. První ohrožení hostující branky znamenal centr Kukoľa z pravé strany, na nějž Hronek jen těsně nedosáhl. Neujala se ani Kryštůfkova střela v 27. minutě. Na druhé straně v 32. minutě vypálil mimo tři tyče Mudra. Čtyři minuty před koncem poločasu inkasovala Vysočina podruhé. Standardní situaci rozehrál Pilík, na míč si naběhl Bednář a moc nechybělo, aby Hanuše překonal. Následný odražený míč však podcenil Voltr, obral jej Štípek, jenž ve vápně našel Bednáře, jehož střela i s lehkým přispěním Krejčího zad zapadla do sítě – 0:2. Těsně před poločasovým hvizdem mohl snížit Kučery, který od Vaculíka dostal míč do vápna, jenž místo střely volil kličku, kterou mu hostující obránci vystihli.

Po přestávce nechal kouč Hipp v kabině Kukoľa a místo něj do zálohy poslal Fulneka. Ani ten kýžené zlepšení jihlavské hry nepřinesl. Příbram si hlídala náskok, navíc byla stále nebezpečný z rychlých brejků a standardních situací. V 60. minutě ještě Bednář hlavou po rohovém kopu mířil nad břevno a Hanuše nepřekonal ani v 64. minutě, kdy jej za obranou našel Pilík po rozehraném přímém kopu. Šance Vysočiny na bodový zisk definitivně rozmetala 78. minuta, kdy Rezek podnikl ukázkový brejk po levém křídle, zpětnou přihrávkou našel ve vápně Suchana a ten přesnou střelou v tyči přidal třetí branku – 0:3. Kosmetickou úpravu skóre zařídil pět minut před koncem pohotovou ranou Nerad, který zúžitkoval narážečku Vaculíka s Kučerou na pravé straně a ideální zpětnou přihrávku prvního jmenovaného - 1:3. Tříbrankový náskok mohl hostům vrátit Bednář, který ale nahrávku Vošahlíka nevyužil. Duel se dohrával před prořídlými tribunami a za pískotu domácího publika.

Hráči zápasu byli vyhlášeni Jan Hanuš a Roman Bednář. Výsledky hlasování za FC Vysočina: 1. Jan Hanuš 26%, 2. Jakub Fulnek 24%, 3. Petr Hronek 11%, 4. Lukáš Vaculík 8%, 5. Patrik Demeter 8%, 6. Lukáš Kryštůfek 8%, 7. Radek Voltr 5%, 8. Petr Nerad 3%, 9. Ondřej Šourek 3%, 10. Yani Urdinov 3%, 11. Tomáš Kučera 3%.

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
8.kolo | Příbram - FC Vysočina | 4:1
22.kolo | FC Vysočina - Příbram | 1:3
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu