05.04.2016, Redakce

Víkend otců v Jihlavě nabídne zábavu pro celou rodinu!

Víkend otců v Jihlavě nabídne zábavu pro celou rodinu!FC Vysočina se i v této fotbalové sezóně připojil k projektu SYNOT ligy s názvem Víkend otců. Sobotní důležité utkání proti Teplicím věnuje všem tatínkům a jejich dětem. Vezměte své blízké na ligový fotbal, využijte výrazně zvýhodněného vstupné do rodinného sektoru a udělejte si radost!

 

„Moc bychom si přáli, aby si malí i velcí fanoušci ze sobotního utkání odnesli nejen příjemnou vzpomínku na vydařené a emocemi nabité fotbalové utkání, ale též zážitky ze tří nafukovacích atrakcí a fotbalové dárečky. Těší nás, že si na stadión nacházejí cestu všechny věkové vrstvy příznivců a uvědomujeme si, že láska k fotbalu, vztah ke klubu a fanouškovství se dědí z generace na generaci. Víkend otců velmi vítáme, neboť ve vývoji a výchově fotbalistů i fanoušků hrají zásadní roli právě jejich tatínkové,“ okomentoval zapojení FC Vysočina do projektu tiskový mluvčí Miroslav Fuks.

Program Víkendu otců

Co bude pro diváky sobotního utkání připraveno? Na své si přijdou zejména děti, které budou mít o zábavu postaráno díky zřízení dětské zóny v aréně umělé trávy za starou tribunou. Zde budou od momentu otevření stadiónu od 15:30 hodin zcela zdarma a pod dohledem pořadatelů (za děti zodpovídají jejich rodiče či doprovod) k dispozici tři nafukovací atrakce z nabídky webu www.skakacihradyvysocina.cz – velká skluzavka „Zvířecí safari“, velký skákací hrad „Dalmatin“ a jeho menší kolega „Fotbalista“. Děti se též mohou těšit na drobné dárečky v podobě samolepek, kartiček maskota Ježoura a nepochybně je velice zaujmou nafukovací balónky, které budou vydávány u vstupu do sektoru B5.

Rodinné vstupné a dětské menu

Vstupenky na zápas proti Teplicím a program Víkendu otců na jihlavském stadiónu jsou samozřejmě stále v prodeji. Vše o variantách pořízení vstupenek naleznete TADY. Upozorňujeme na extra zvýhodněné vstupné do rodinného sektoru B5 na nové tribuně. Takto skvělá nabídka se bude jen těžko opakovat:

  • 1 dospělý + 2 děti do 15 let: dohromady jen 100 Kč!
    2 dospělí + 2 děti do 15 let: dohromady jen 150 Kč!

Vstupenka do rodinného sektoru navíc přinese jeden zajímavý bonus. Bude jí možnost využít speciálního Dětského menu, které budou nabízet dva stánky s občerstvením - stánek pod sektorem B5 (pod novou tribunou) a hlavní bufet v rohovém objektu vedle sektoru B5. Za 45 Kč bude možné zakoupit hranolky s nápojem (0,5 l. Kofoly nebo Rajce) a za 40 Kč bude k dispozici párek v rohlíku s nápojem (0,5 l. Kofoly nebo Rajce).

SYNOT Milionový kop

Velký zážitek slibuje poločasová přestávka, která bude ve znamení unikátní soutěže Skupiny SYNOT - milión korun získá šťastlivec, který z poloviny hřiště trefí břevno fotbalové branky! Princip soutěže je maximálně jednoduchý – úkolem vybraných návštěvníků je zasáhnout míčem břevno fotbalové branky, a to ze středového bodu hřiště (přímo z kopu, tedy nikoliv odrazem). Kopačky budou k dispozici. Pokud se to některému z účastníků podaří a splní další podmínky soutěže, získá peněžitou výhru 1 000 000 Kč. Stejně tak jednoduchý je výběr účastníků soutěže, který probíhá formou vědomostní SMS soutěže s fotbalovou tématikou a spočívá na dvou hlavních faktorech, kterými jsou správnost odpovědi a rychlost odpovědi – vyzkoušet svoje fotbalové dovednosti mohou autoři čtyř nejrychleji zaslaných správných odpovědí.

Přijďte na stadión v předstihu, abyste si program a výhod Víkendu otců maximálně užili!

Partnery Víkendu otců FC Vysočina jsou společnosti IZOLACE ARAX, Autoškola Musil, Autodíly Štancl a Linde Gas – Pavel Matýs.

Podívejte se na loňský průběhu Víkendu otců!


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu