11.04.2016, Josef Záruba

Krajské kolo Poháru Josefa Masopusta pro Gymnázium Jihlava

Krajské kolo Poháru Josefa Masopusta pro Gymnázium JihlavaVe čtvrtek 7. dubna uspořádala OA, SZŠ a SOŠ Jihlava Karoliny Světlé (OZS) ve spolupráci s FC Vysočina krajské finále Poháru Josefa Masopusta v kopané středních škol. Vedle pořádající školy se do něj kvalifikovaly vítězné školy z okresních kol z Třebíče, Žďáru nad Sázavou, Pelhřimova, Jihlavy a Havlíčkova Brodu.

 

Mužstva byla rozdělena do dvou skupin a vítěz postoupil přímo do finále. Zatímco pořádající škola prošla do finále bez problému po výsledcích 4:0 a 5:0, druhý finalista Gymnázium Jihlava musel o postup bojovat s Třebíčí a zvítězil těsně 1:0.

Vyrovnané bylo i finále, v němž se utkalo Gymnázium Jihlava a OA, SZŠ a SOŠS Jihlava. Oba týmy reprezentovali fotbalisti sloužící ve službách FC Vysočina v kategorii dorostu. Bohužel, do utkání nemohli zasáhnout hráči U19, protože den na to hráli své mistrovské utkání v Brně. Utkání skončilo nerozhodně 0 : 0 a o vítězi a postupujícím rozhodla až sedmá série pokutových kopů. Tím šťastnějším byli nakonec chlapci z Gymnázia Jihlava, kteří si tím vybojovali postup na kvalifikaci do Chrudimi.

FC Vysočina patří poděkování za pomoc při organizaci tohoto turnaje.

Výsledky zápasů o umístění:

SPŠ H. Brod – SPŠ Pelhřimov 0 : 0 na penalty 3 : 2
SPŠ Žďár - SPŠ Třebíč 1 : 3
OZS Ji - Gy Jihlava 0 : 0 na penalty 5 : 6

Celkové pořadí:

1. Gymnázium Jihlava
2. OZS K. Světlé Jihlava
3. SPŠ Třebíč
4. VOŠ a SPŠ Žďár nad Sázavou
5. SPŠ Havlíčkův Brod
6. SPŠ a SOU Pelhřimov

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu