23.04.2016, Redakce

U19: Z Uherského Hradiště jedou bez bodu

U19: Z Uherského Hradiště jedou bez boduStarší dorost U19 prohrával proti Slovácku už ve 13. minutě, o sedm minut později ale dokázal srovnat Smejkal, v první půli už se poté nic dalšího nestalo. Ve druhém poločase ale Slovácko dokázalo dvěma slepenými góly, v rozmezí 56. až 58. minuty, strhnout vítězství na svou stranu. Utkání tak skončilo 3:1 (1:1).

 
SlováckoSlovácko
31.kolo, sobota 23.4.2016, 11:00
3:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 13. Křivánek, 56. Pospíšil, 58. Křivánek – 20. Smejkal.
Diváci: 0
Slovácko: Trmal – Flasar, Škubník, Kamgang, Pěnička, Čajka, Křivánek, Vaďura, Kubala, Tkáč, Pospíšil
FC Vysočina: Pokorný – Vrzal, Vedral, Beseda – Čermák (72. Kafoněk), Novotný, Malár (72. Karmazín), Kolčava (72. Průša), Dujmović – Smejkal (61. Časta), Sargsyan (63. Mašić)
 

Komentář

„V prvních dvaceti minutách jsme byli horším týmem. Domácí lépe kombinovali a šli zaslouženě do vedení, když jsme nezvládli odvrátit odražený míč po rohovém kopu. Ve dvacáté minutě jsme však skóre vyrovnali po přihrávce Vedrala a chytrém a hlavně přesném zakončení Smejkala. Následně se hra v poli již více vyrovnala a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. V 57. minutě šli však domácí do vedení. Pokorný neudržel střelu a na následnou dorážku již nestačil. Dvě minuty na to jsme inkasovali po třetí. Ze standardní situace z poloviny hřiště šel míč přesně na urostlého útočníka domácích, který perfektně míč sklepnul na třetího nabíhajícího hráče, který tvrdě zakončil. Domácí pak měli ještě jednu velkou šanci, kterou již neproměnili. My si nevytvořili šanci žádnou. Směrem dopředu jsme nic nevymysleli. Největší možností tak byla střela Vedrala, kterou však domácí brankář vytěsnil na roh. Zápas jsme dnes prohráli naprosto zaslouženě. Domácí byli lepší v práci s míčem, byli rychlejší a odolnější v osobních soubojích. My jsme dnes ztráceli zcela jednoduché míče. Snažíme se hrát pořád z prvního dotyku, přitom ve většině situací tak hrát nemusíme. Chybí mi větší klid na míči. Ale právě toto je ta kvalita v individuální práci s míčem. Když se navíc přidá jistá herní nekázeň jednotlivých hráčů, kteří si např. nesplní své povinnosti při standardních situacích nebo se objevují v prostorech, kde vůbec nemusí být, tak je jasné, že nemůžeme pomýšlet na bodový zisk. Nesmíme však propadat nějaké panice. Pořád máme dost zápasů na to, abychom ještě posbírali potřebné body. Vše máme ve svých rukách!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu