29.09.2006, Miroslav Fuks

Dorost zvítězil v Příbrami a je stále druhý!

Dorost zvítězil v Příbrami a je stále druhý!Starší dorostenci se stále drží na vítězné vlně, když si v Příbrami připsali čtvrtou výhru v řadě! S největší pravděpodobností jim tak i po nadcházejícím víkendu bude patřit 2. příčka tabulky nejvyšší soutěže! V Příbrami dorost zvítězil 3:1, když 2 branky vstřelil Zdeněk Chmelík a jednu Jan Stoszek.

 
PříbramPříbram
8.kolo, pátek 29.9.2006, 13:00
1:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly za Vysočinu: 56. a 89. Chmelík, 13. Stoszek
Diváci: 0
FC Vysočina: Hlavoněk - Hříbek, Niederle, Filip (75. Dvořák), Vystrčil - Benda (60. Pikl), Bureš, CHmelík, Smejkal (46. M.Černý) - Stoszek, Rabušic.
 

Komentář

Dorost skvěle zvládl velmi těžké utkání na horké příbramské půdě. Výhra je o to cennější, že mužstvo musela obejít bez nemocného Netrdy, dlouhodobě zraněného Šamánka a gólmana Štěpanovského, který v tomto týdnu k překvapení všech podepsal profesionální smlouvu v Jablonci. „Hlavoněk ho však výborně zastoupil a v několika situacích nás podržel. Zaslouží si pochvalu,“ řekl nám trenér Roman Kučera, který pokračoval v hodnocení dalšího úspěšného zápasu: „V první půli jsme se ujali vedení a ve 25. minutě jsme po samostatném průniku Stoszka mohli vést už o 2 branky, což by asi odpor domácích hodně zlomilo. Místo toho však soupeř z hodně sporné penalty vyrovnal. Do druhé části jsme vstoupili hodně aktivně a útočným fotbalem jsme Příbram přehrávali. Výsledkem byl gól Chmelíka na 1:2. Poté si však domácí vytvořili obrovský tlak, my jsme zuby nehty bránili jednobrankové vedení a pokoušeli jsme se o brejky. Příbram naštěstí skórovat nedokázala a naopak my jsme v 89. minutě dali výsledku pojistku.“


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu