09.05.2016, Miroslav Fuks

Jan Hanuš: Poslední krok bývá nejtěžší

Jan Hanuš: Poslední krok bývá nejtěžšíAnketa o Hráče měsíce FC Vysočina se vrací k pořádkům, které byly zaběhnuté od srpna do prosince loňského roku. Ano, gólman Jan Hanuš navázal na svých pět triumfů a v anketě fanoušků uspěl za měsíc duben. Shodou okolností za sebou nechal únorového vítěze Petra Hronka a březnového lídra Lukáše Vaculíka. Tradičně vám nabízíme aktuální rozhovor s vítězem ankety.

 

Honzo, jsi rád, že jsi v hlasování fanoušků navázal na svá vítězství z loňského roku?
Stále platí, že každé takové ocenění od fanoušků potěší. Asi ale nepřekvapí, když řeknu, že teď mám v hlavě nikoli individuální výkony či ankety, ale úspěchy týmu a naši záchranu v SYNOT lize. Všichni se snažíme maximálně koncentrovat na nadcházející zápas, v našem případě nyní na středeční duel proti Ostravě.

V dubnu jsi nastoupil do pěti utkání. Který z nich ti vyšel nejlépe?
Asi zápas s Teplicemi. Vybojovali jsme důležité vítězství a v brance jsem byl docela v permanenci. Škoda, že jsme alespoň bod neudělali v duelu s Bohemians, naopak jako úspěch můžeme hodnotit domácí remízu proti silné Mladé Boleslavi.

Už v měsíci květnu Vysočina vybojovala remízu v Brně. Můžeš tento duel zhodnotit z jihlavského pohledu?
V utkání jsme hlavně nechtěli prohrát. Před zápasem bychom asi bod brali, ovšem po jeho skončení jsme byli trochu zklamaní, že jsme dobře rozehraný duel nedotáhli do vítězného konce. Myslím, že jsme proti Zbrojovce podali dobrý výkon, měli jsme šance a tři body byly opravdu blízko.

Výrazně jste se přiblížili k záchraně v nejvyšší soutěži. Jak těžký bude středeční zápas?
Poslední krok bývá vždy nejtěžší. Ve středu očekávám velmi těžký zápas proti mladému a bojovnému soupeři, který rozhodně nemá co ztratit. My do utkání půjdeme s jasným cílem a s obrovskou touhou získat v domácím prostředí tolik potřebné vítězství, kterých bychom splnili hlavní cíl této sezóny.

Pořadí ankety Hráč měsíce FC Vysočina za duben 2016

1. Hanuš Jan 456 b., 2. Hronek Petr 383 b., 3. Vaculík Lukáš 253 b., 4. Kryštůfek Lukáš 133 b., 5. Urdinov Yani 118 b., 6. Kučera Tomáš 107 b., 7. Šulek Peter 93 b., 8. Krejčí Jiří 58 b.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu